Automobilizam

1. zabranila auto trke jer lose uticu na mlade.

E, u Švedskoj je zabranjeno da se na TV-u prikazuju trke zbog toga. Znači nema ni WRC ni Pariz-Dakar ni F1.

2. Koji je smor Švedska ona jbt

3. Dobro, ali možeš da uzmeš kablovsku tv i da gledaš tamo. Ili preko neta. To ne mogu da ti ograniče.

4. A što očekivati od ljudi koji rade u Ikeu i farbaju se u plavo. Da volvo ima neki MPV bio bi najprodavaniji model tamo, da mogu spokojno voziti 50 na ograničenju 60-70.

Eno Veber povrijeđen.
    Kad smo već kod trka, kod nas zabranjene ulične. Interventna glave lomi.

5. A što očekivati od ljudi koji rade u Ikeu i farbaju se u plavo. Da volvo ima neki MPV bio bi najprodavaniji model tamo, da mogu spokojno voziti 50 na ograničenju 60-70.

Ja njih jednostavano ne kontam po pitanju vožnje. Ajd' vozi 50, ako je dozvoljeno 50, nemoj 30-40. Gledam i volvo v70 ima 170-210 konja i svi ga voze sporo (msm ne trebaju ni da cepaju k'o manijaci, ali ne ni da guše saobraćaj). Isto tako sam video lika da vozi Reno Vel Satis 3.5 V6 kao da je Reno 4......

6. Vel Satis je strašno udoban. Podređen direktoru na zadnjem sjedištu. Kontam da sa šesticom ide fino, ali nije driver's car.

7. Nisam vozio, mada teča kaže da je super za vožnju, imaju u firmi 2.0 dci.

8. A nije u smislu upravljanja (dobro, malo koji Rešo je upravljiv), ležanja i sličnih nazovimo sportskih karakteristika, ali je odličan po pitanju udobnosti. Vas onako nježan, što je karakteristično za Reno, ali odličan da ga neki manje bogat direktor uzme za sebe. Ne znam kakav je onaj "Latitude".

9. pezo 40x je oduvek bio lep kupe.

10. pazi, brate, "subaru" se rimuje sa "karu"

11. Hvala, evo ispravih! To je kazna za spušćanje goriva.

12. Od razlike para za rezervoar goriva jutros povedoh cijelu familiju na raštan sa kastradinom

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.