Automobilizam

1. Može je vozit'.

2. Moj ML spada pod zakon, jebote, moreš lagano 110 kmh kroz grad, pokupiš ekskurziju iz Prijepolja došla u zoološki vrt, 15 poginulih, troje nestalo, ne treba ti ni vozačka, automatik, sjedneš - voziš.

3. Dobro je, zamalo da rečem da ništa nije isto kao prije.

http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2014&mm=12&nav_id=932372
    Najluđa ideja Cigana vezana za saobraćaj.

4. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:522625-Cacak-Osnovce-vrebaju-iz-crnog-golfa

CRNI „golf 2“ već danima seje strah

Normalno kad je po kalkulaciji ministarstva bijesno auto.

5. Aj da vidimo ko ima po ministarstvu od nas najbesnija kola po toni :D
    Moj ima 65kw/t :D
    EDIT :
    9kw besan
    A vasi?

6. Cca. 74kw/t. Znači besna Veca u pičku materinu......

7. Људи, колко би било 90 кс у киловатима?

8. 66kw.

Moj 68.75 kw/t ispade lolo

9. jankovicu 1kw je priblizno 1,341 ks

10. Е, сад је дошо ћале с посла па сам проверио саобраћајну, јесте 66 киловата, а Аскона има 1040 кила, дозволу имам од 2010. а пре месец дана сам напунио 24 године, есам ли легалан?

11. Jankovicu i ti imas besan auto. Tvoj auto ima 63kw/t.
    Legalan si kako god posto imas vise od 21god zivota....

12. Ma neće valjda to uvodit'. Taman čovjek kupi kola, zakon oće da ih proda.

13. Treba ljudi da švercuju dokumenta da bi mogli slobodno voziti kola. Ko da su crnci, pa 'oće u neki klub.

14. Ako uvedu zakon ja prodajem stan i kupujem nesto americko s sesiljada kubika i idem ministarki na kucu :)

15. Audi ima oko 70kw/t.
    Aj da u nekom svetu kazemo da nije za pocetnika, iako mi tesko da zamislim neko izivljavanje sa ovim autom.

Ono sto mi cudno sto kevin pezo 106 1.1 ima oko 56kw/t tj na granici je sa jebenih 60konja.

Sta moze da voze deca po novom zakonu, jel ne prelazi moped?

Ovo samo kombiji mogu da prodju. Idiotska racunica i onaj ko je smisljao.

16. Kombiji su dosta lagani kelte.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.