Automobilizam

1. 177 kW/po toni, jebite se sirotinjo

2. A vala baš. Misle tako će to ograničiti. Jugo ne može, a ML može.
    Moj Golf se ne bi smio vozit'.
    Evo i taj tvoj Audi preko granice, jes' da je jači od 100 konja, ali ima ABS, ESP, EBA, EBD. Malo ko bi slećeo sa puta. Dobro...

3. Prištevac, imaš jednu decimalu viška.

4. Ovo moze da prodje pasat b5, ford mondeo do 96og god, daevu matiz, suzuki svift, spark, smart i ostale igrackice

5. Jebes zemlju koju vode 30godina ministri koji ne umeju da razmisle pre nego sto kazu nesto, ili bar da pitaju nekog da im malo pogleda ono sto su zamislili.

6. 177 kW/po toni, jebite se sirotinjo

koliko je to HP po toni barone?

7. Onda ti je Kadžo masu istrulio.

8. Oce kurac matiz, swift, klio i ostali. Samo sa najslabijim benzincem, mozda.
    Jos nezgodniji su od vecih.
    Srednja klasa ni jedan, mozda neki ko bas slabe motore stavlja. Jedino veliki i teski sa slabijim motorom.

9. Skoro 241 ks po toni pani

10. xexe, kakav si ti to konj od cetri kile?

11. Fića 850 prolazi!

12. ford mondeo do 96og god

Ćaletov mondeo karavan ima 1.5 t i 90 ks. Tako da ispadne da ima 44kw/t. Ima i Citroen C5 i Pežo 406 sa tim motorom.

13. Imaš i Pasata sa 90. Jes da spadaju u tu grupu, ali se jedva vuku.

14. Ali ču Maruti 800 ne smije da se vozi. A mogli su samo češće alko testiranje i riješili bi problem.

15. ali se jedva vuku.

Nisu ni oni toliko spori, možeš dosta brzo da ih voziš, ali ti treba više vremena da ubrzaš.

A ono za Marutija i Yuga 65 su teške gluposti, ko je budala napraviće sranje i triciklom, a kamo li autom.

16. Jesu spori. I to mnogo.

17. Ma bre sad mi nekako drag ovaj predlog zakona. Na dan kad ga usvoje i krene primna slikacu svoju auto i stavicu ga na fejs u album besna kolica, imam i dokaz da jesu besna :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.