Automobilizam

1. haha, kolko jadno izgleda ovaj skuter kad mu skines plastiku :)

2. Kol'ka je registracija kod vas za 270 cdi?

1200 maraka

3. Jbt, kod nas najskuplje.....

Gledam, stric je u hrvatskoj platio 350 eura za 2.5 tdi 180 ks, u bih 600 eura za 2.7, u bugarskoj je ćaletov drugar platio 200 eura za e39 528i 97' godište, samo nas deru ovde....

4. A što moraš registrovat ako ima tablice. Samo pazi da te ne ustave lolo

5. Bila je niža registracija, otprilike 350€, ali je Dodik uveo solidarni porez iz kojeg se kupe pare za jebene vaučere za obnovu od jebene poplave. Ironije li, i ja sam poplavljen. Nisam još dobio ništa. A ako ne dobijem, sačekaću da mi umru roditelji, da njih ne nerviram, onda ću da dignem zgradu Vlade u vazduh sa jedno 1000 kila eksploziva, biću prvi pravoslavni ekstremista na ovim prostorima.

6. Plati nekom mudžahedinu, bar toga tamo ima ko govana.

7. Jel je kod nas trenutno obavezno imati zimske gume na svim tockovima, ili moze samo na pogonskim?

8. Обавезно на свим, ако пада снег ваљда, тако сам ја то схватио.

9. Nemam pojma kako je kod vas. Ja imam nove zimske pogonske na oboje kola i boli me kurac.

10. Evo novog bisera:
    http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/517085/Ministarka-vezuje-pojas-Pepi-Prasetu

Dobro ne smisliše još da "docrtaju" i sjedišta za đecu. E svaka im čast. Ne znam koja im je namjera, valjda da pokažu đeci da je opasno voziti bez pojasa...

11. Mislim da je bolje da prekine emitovanje tog crtaca jer lose utice na mlade.

12. Po toj logici sta onda treba da se radi sundjer bobu?

13. Skretanje paznje sa pravih problema i promocija kokoske ministarke.

Gledam neku emisiju gde se razmisljaju da smanje max brzinu bas u centru ciriha na 30kmh sa 50kmh da povecaju protok i smanje nezgode sa pesacima. Sa druge strane, deo istog plana je da se sklone semafori sa pesackih gde moze, ili da se ko u bernu naprave ulice gde moze celom duzinom da prelaze pesaci. Ima smisla, jer i onako je prosecna brzina kroz centar 5kmh sa svim stajanjima i semaforima. Ovako bi bilo isto kad je guzva, al bar kad nije bi lepo mogo polagano da prodjes bez da stajes 20x...

Videce nasi pa ce isto da ogranice, al bez svga ovog ostalog sto daje smisla celoj prici a onda ce da kaznjavaju kad vozis 35 na mestu gde mozes 60 :)

14. Kao sta sta tu ima za misljenje? Pa logican je potez da se sad taj prag za one gluposti po predlogu novog zakona podignu na 27 godina. Do pre sledece saobracajke u kojoj ucestvuje osoba starija od 27 godina.

15. Жалим што нисам наставио машинство... Најлепше занимање на свету...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.