Automobilizam

1. Brate, nisu na nivou taljiga, idu kako tako, idu bolje od dizela atmosferaca.

2. *Na dan ako ga usvoje

3. Auta ne idu nikako. Ne može 90 konja vući tonu ipo, da jebe rak raka. Pa da ima 6 turbina.

4. 54.5 kW po toni, imam jebeni sepet -.-

5. Teži malo, jebi ga.

6. E ako nova vozila pod garancijom sipaju ta goriva jel ona gube garanciju? Posto sam cuo da se gubi garancija ako se sipa ikakav aditiv......

7. A to ti je nafta tehnički, a sad smanjuje li potrošnju. Uglavnom, ne sjekiraj se, nemaš auto pod garancijom.

8. GTD
    Teži malo, jebi ga.

Pa da.

Ipak vi vozite sepete opaaa idemo pišaj po sirotinji :D

9. Kol'ka je registracija kod vas za 270 cdi?

10. Mislio sam u BiH.

Edit: negde sam video da je 700 km što je 350 eura, pa mi je to pomalo nerealno.

11. Šuti Skočko, mi bar vozimo bijesna auta, a ti ni to.

Kod nas tu neđe oko 500 eura za toga Mercedesa.

12. Je l' postoji prajmer za plastiku u spreju? Trebam da ofarbam neke manje delove od skutera, a nemam nameru da se zajebavam sa kompresorom jer ce mi i jedna boca spreja biti dovoljna za sve pa reko ako ima i prajmer u spreju bilo bi do jaja...

13. A da, da , nego je l' neka normalna cena? Ja video sve neke po forumima sto ih preporucuju, a ono cena od 1600 po boci pa navise, pa razmisljam da l' moguce mater mu...

14. Mislim da su Body jeftiniji.

15. Kol'ka je registracija kod vas za 270 cdi?

I jel zna neko kolko je u Bosni?

16. Ima jos da se rastura pre nego sto pocnem bilo sta da radim (gulim dok ne ostane samo masina i ram), ali evo kako sad izgleda...
    nekad:
    http://s2.postimg.org/9zzy7986f/DSC_0018.jpg
    sad:
    http://s14.postimg.org/nhylue6cv/DSC_0024.jpg

EDIT: Jbt 'ladno sam morao da skidam prednji tocak da bih skinuo prednju masku...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.