Automobilizam

1. Obično stave semafor. Nekad zaborave, pa smišljaju kul priče kao npr. kamion ili vanzemaljci ga oborili. Da vidiš kad zapičiš, nema semafora, a ovi što ti idu u susret se lome da se sklone sa puta lolo
    Ko ih jebe kad ne mogu sačekati pet sekundi dok prođeš, no ti upanu u traku.

2. Što mu bi sa lijevim ćoškom.

3. oces da kazes, namnozili se siptari na braniku, pa resili da odvoje deo od BMW-a '95 i zakace za komsijski passat '93, al su trenutno na sredini negde na putu, gde ih pola njih priznaje i kaze da su samostalni a pola njih prica da je to deo BMW-a i oduvek bio deo BMW-a, dok pasat vozi dron sa slikom pasata sa dodatim odvaljenim BMW gepekom?

4. Nesto se kelt mnogo nalozio na ovu temu :D

5. Izgleda je popio dobro. Pušti đa'ola.

PRODALI STE DIO BMW-A!

6. btw, slikase me danas na autoputu, mozda sam vozio 105-110 na ogranicenje 100. Izbice mi 30-100fr iz dzepa, totalno bez razloga, prazan put, samo 2 automobila, dok provalih da blicnu ispred mene, i mene zajeba... :(

7. A ču za 10% 'vataju.

8. Jeri može mali apstrakt samo epiloga, šta kupi celt na kraju?
    Nisam stigao da čitam sve, spremao sam lektiru, ne zamerite

9. ma mislim da preko 5% kaznjavaju kad postave kameru. ovo jos bilo na autoputu, negde pred tunel gde smanje na 100.

https://www.ch.ch/en/driving-over-speed-limit/

iskreno se nadam na nisam upao za 120fr :(

10. Neki Audi, ali imao neka govna od guma, pa valjda slećeo neđe. Zna Paninaro đe, ja sam ti slab sa geografijom u Švajcarsku.

11. U tunele manja ograničenja uvijek budu, pošto treba nekoliko sekundi da se čovjek "adaptira" na tu tamu. Ja u Hrvatsku kad sam bio nastavio 120 u tunjel kad samo presretač iza mene lolo

12. aj ne jedi gomna GTD

audi a3 sam kupio na kraju.

13. Тражим где могу да одгледам ''James May's Car of the people'', имал неко неки линк?

14. Ko ti kriv kad štediš na gumama. Guma glavu čuva, šubara je krasi. U prenesenom smislu znači da je najvažnija guma (tada čizme npr), jer ako je ona dobra smrti nema, dok šubara samo služi za kurčenje. Isti sam ka Njegoš, nazdravlje mene.

15. oces da kazes, namnozili se siptari na braniku, pa resili da odvoje deo od BMW-a '95 i zakace za komsijski passat '93, al su trenutno na sredini negde na putu, gde ih pola njih priznaje i kaze da su samostalni a pola njih prica da je to deo BMW-a i oduvek bio deo BMW-a, dok pasat vozi dron sa slikom pasata sa dodatim odvaljenim BMW gepekom?

Ima ih 200 000 u Cirihu, sad će i deo CH da odvoje lolo.

btw, slikase me danas na autoputu, mozda sam vozio 105-110 na ogranicenje 100. Izbice mi 30-100fr iz dzepa, totalno bez razloga, prazan put, samo 2 automobila, dok provalih da blicnu ispred mene, i mene zajeba... :(

Meni je u Švedskoj stigla opomena za 53 km/h....ali samo opomena i to i na švedskom i na engleskom lol

16. Др Јанковић
    Тражим где могу да одгледам ''James May's Car of the people'', имал неко неки линк?

Ja ukucah u gugl i izbači neke epizode na nekakav dejlimošn. Kontam da je to to.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.