Automobilizam

1. Cu 350. Ne prodavaj to jesi lud, ljeba ne jede.

2. Klio 1.6, smijesna je razlika u potrosnji a bolje ce ici sig.

3. Ne jede ljeba al smeta u garaži a žao mi ga da kisne uzalud, stavio sam minimalnu cijenu neka neku kupi, da ga voza makar.

4. Pa i ne ide nesto ovde to izbegavanje

Najlaganije izdaju i poternice za punu liniju koliko su dokoni

5. Ne ide nikako. Ako imaš prekršaj za zabranu vožnje, ako te ne nadju za 2 godine, koliko sudija maks sme da drzi alucaj dok ne zastari, osudi te u tvom odsustvu tj udari zabranu. Posle okace na oglasnu tablu i tebi kreće zabrana bez i da znaš.

Jedino za novčane kazne, al i to je teško. 2 god dok te osudi pa još 2 dok zastari. 4 godine moras da se krijes, a sad policija da te zaustavi na ulici prvo proverava da l imas kazne tj nalog za privodjenje. Plus sto ne mozes ni jedan dokument da izvadis dok imas neplacene kazne.

Napravili su sistem vrh, jebem ih u usta baš.

Djoks Stajl
    Pa i ne ide nesto ovde to izbegavanje

Najlaganije izdaju i poternice za punu liniju koliko su dokoni

To batice izdaju i za pojas tj. I za kaznu od 3k dinara. Ako se ne odazoveš sudiji, on pošalje policiji nalog za privođenje.

6. Dobro bre brate lupio sam prvi prekrsaj koji mi je pao na pamet

Zamisli budes svedok neke pljacke i ides da prepoznajes ona lica iz kataloga kad tamo po stanici pokacene slike zestokih prestupnika sto skrecu bez migavca i ne vezuju pojas xD

7. Pa to je i moja poenta bila, koliko je sve to besmisleno.

Što je najgore, ovbzirom da su umreženi a ti nisi platio tu kaznu od 3 hiljade dinara, kreneš iz Subotice do Prokuplja i tu te zaustave i provere, odma ideš u apa i maricom te voze do Subotice, gde ti naplate debelo i taj prevoz.

Tako je doduše sad po zakonu, iskreno ne znam nikog da mu se ovo i deslilo. Cenim da nisu toliki debili da to stvarno i primenjuju.

8. https://youtu.be/YDTTExcW0Dc

Rodrigo Duterte resava problem sverca automobila

9. Ovo malo da se ispolira i ko novo lolo
    BMW 7, Mečka S klasa izgleda i Jaguar S... propast jbte

10. Ovo malo da se ispolira i ko novo lolo

Samo da ih nekako doteraju do Šabca i bog da ih vidi xd

11. Pravilno je "Šapca" "novinare" foto video

12. Oprostite svevišnji, greška kucanju. Nadam se da se ne ljutite, ipak je ovo forum pa sam zadržao pravo da me često boli kurac da li sam pogodio veliko slovo, pravo mesto za zarez ili tome slično.

13. Kurac greska, p i b nisu blizu na tastaturi, samo si nepismen

14. Uf jebote koliko si naporan, pa ja nisam ni spominjao tastaturu. Jednostavno greška u brzini kao kad mi se dogodi da otkucam ''samnom'' umesto ''sa mnom''. Nadam se da sam ti bar malo pojasnio. Ipak, nada umire poslednja čak i kada si ti u pitanju.
    Naravno ako ti baš toliko pričinjava zadovoljstvo da me smaraš, izdvojiću narednih recimo sat vremena, više od toga ne mogu jer ustajem rano.

15. ne znam, samnom nikad ne bih napisao, mada verujem da Vucicevic nije toliko strog sa standardima

16. Uuuu jebote večeras ti baš ide, u seriji si. A izgleda da si i žešće opterećen Vučićevićem.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.