Automobilizam

1. Kakva paznja ima radnju jebote ko retko koji
    Bas bas jebe

2. A niste pomislili da lik mozda nece veci auto? Znam koji je tip coveka cim hoce ovakav auto evo nek me radj ispravi ako gresim: ima 24-26god, studira ili zavrsio studije, imucniji je od proseka, cale mu poseduje drugi automobil, ne sisa se masinicom nego makazama, voli plave devojke, kaci slike na insta snap na dnevnoj bazi...

Radj ok je A1 za tu namenu koju ima, moze da se svrcka lagano s njim po gradu mala registracija i malo trosi. Fin autic za vozanje klinki od butika do keja. 1,6tdi neka uzme samo dizel uvek dizel xd

3. Hahah jebeni herkul poaro. Xd

4. hahah jebo te kurac, sve pogodi sem što se šiša na trojku kec

5. Pa ja sam onako bas pametan mada si to vec mogao da zakljucis jer ko ne prica sa tilmom-pametan je

Nek pazaruje slobodno samo da je tdi i krov druge boje od ostatka karoserije. Jel se dvoumio izmedju minija i a1 leba ti?

6. Autore pseto molim za psihološki profil vozača grande punta, bordo metalik boje, 1.4 benz, troje vrata, ogreban sa zadnje desne strane, oštećenja po rubovima od kamenčića.

TAROT

7. Oj da pokušam ja.

Terenski komercijalista koji dnevno prelazi 7k km vw polom koju mu se usput otima iz ruku, ima platu 90k dinara i žena ga redovno pokušava dovesti pameti jer rakija po dečijim igraonicama?

8. Ne smije on da rakija jer mu zena ne da.

9. Jer mu zena brani da to radi*
    Htio sam reci

10. U onom postu iznad nisi daleko od stvarnosti, verovatno su to glavne sankcije.

11. Esmo pogodili ko je taj zagonetni vozač?

12. Clio 2, 1.4 ili 1.6 benz. valja li kao auto za švrćkanje?

13. Solidan autić za cenu koju ima. Sa plinom ili bez? Po gradu 1.6 troši 9-10l, zavisi koliko se švrćkaš i gde se švrćkaš.

14. Ma 1.6 nek ide život

15. Hoćeš da ti prodam korsu 1.5 dizlo 85. godište, ofarbana, sređena, nove gume, bez akumulatora? 350€

16. Čekam da burazer proda sivika, nego njemu se izgleda ne da lolo pa sad gledam šta stignem. Kontam da nije preskup za održavanje, šta mislite?

EDIT: Opel dizelaš?! Sti lud

17. Što nek bude bar i 1,7 XD

18. Šta fali opelu dizelašu, 33 godine vozi bez problema, može da ide 140 i dalje bez problema, troši minimalno, bombona auto

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.