Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Realno saab bojli i od vektre i forda lolo
Ma nije to nego što ne može da se suzdrži haha
I ranije je nekom predlagao omegu ovu sećam se
A prošli put dođem, kažem isključivo to to to i to me zanima, kakva su mišljenja vaša, nema širenja, i kaže miki a pogledaj brate ipak i fabiju i tako još neki kurac potpuno lud šveđan nema tu šta
https://media.ed.edmunds-media.com/saab/9-5/2001/oem/2001_saab_9-5_sedan_aero_fq_oem_1_500.jpg
Evo Saaba, ali nema 2.0 dti, nego 2.2 dti i 3.0 dti. Ako te baš zanima.
https://static.cargurus.com/images/site/2010/02/22/13/53/2003_saab_9-3_linear-pic-6137931075002987492-1600x1200.jpeg
A ovaj ti je 99% isti kao i Vektra C.
Nego idi ti uzmi vektru lepo. A ni omegi ništa ne fali, samo je malko veća od vektra, šta fali. A predložio sam je i Marku kad se ložio na lančiju kapu.
A bez ljutnje miki, cenim onaj komentar za vektru, hvala ti, ali ne širim sigurno jbg, tek što sam suzio izbor
A što gledate te kante? razumijem da je besparica ali nije da nemate bolji izbor od vektre jebene.
Što se Švaba tiče, ja sve sem recimo audija i bmwa, mercedesa 2010+ godište, plus eventualno pasata od ovih regular automobila posmatram nekako kao sirotinja starter pak, pa koliko god da jebu. Kad se spomene jebena astra ili vektra, tačno znam ili da je kupac ili bosanac ili da ide logikom "da traje sto godina" i da će da je aka sve dok psi lutalice ne prestanu da je zapišavaju jer im nije higijenski
Opel je baš nekako marka za ljude kojima je nemanje kinte postalo stanje uma i nekako mi poštenije uzeti jebenu floridu nego polovnu astru
Ma znam, ne ljutim se, ja predložim dodatne modele zbog lakšeg pronalaženja odgovarajućeg auta. Jer ajde primer, tražiš auto za 3000 evra, tražiš samo 1 model, teško ćeš naći. Ako tražiš među 4-5 modela, naći ćeš lakše.
Nego kad si spomenuo volvoa, s40/v50 ti je 90% isti auto kao i fokus 1.6 tdci što tražiš xd.
Sad ćeš u top da me staviš.
E reme i sake evo prosvetlili ste me sad ću brate da odjebem sve ovo i kupim auto od 23.7k evra pa hvala vam braćo skoro mi neko nije tako otvorio oči uh evo laknulo mi je jebote umalo da se prejebem da kupim auto od 2500 pa ubio bih se jebemti
Uzmi fokus brt, makar nije opel
Saab 93, 1.8 turbo, realno najbolji od ovih kanti. Plus je najlepši brt
Može i Saab
De će delove za njega da nađe? Mada imam sad jednu odličnu ideju za biznis sa kilogramom....
Jel Saab beše skup za održavanje?
Delovi pašu od renoa i opela, uostalom nije to alfa pa da se kvari lolo
Zavisi šta. Malo majstora ih radi, a i ima malo (specifičnih) delova pa su i oni skupi jer ih radi tipa samo jedna fabrika koja je to preuzela. Redovan servis je u zavisnosti od motora isti kao i za recimo vektru.
Edit: nije od renoa ništa, fiat / alfa. Recimo, sve za 1.9 jtd/tid/cdti motore, onda 9-3 ima isti prednji trap kao i fiat kroma itd.
dajte neki dobar auto za kupiti
El ti to Zukorlić na profilnoj? Ako jeste onda uzmi bmw peticu, metalik zelen i stavi mu tespih o unutrašnju retrovizor.
Kupi ladu karavan paprikaru ha ha ha
Ljudi što se Frankfurt izgradio jbte...