Vukajlijaške legende

1. Mislim da se i njemu sve smučilo...
    Nije aktivan već 4 dana, i mislim da neće biti bar neko vreme...

Neće do 27. januara jebem ga usta, otišao čovjek na odmor, jebe se njemu što meni nalog stoji banovan....

2. Ne. Da zahtevamo da se vrati cela grupa! Hoćemo Fejsa i Lakija, HOĆEMO JTU NA SAJTU!

3. Caro, naravno da ima, ali ovi ljudi su oni koji održavaju sajt ovakvim kakav je. Neka druga grupa, i sajt bi možda bio zanimljiv, ali ne i ovo što je sada... Ili što je do skora bio.

I svaki sportski tim ima svoje generacije...bilo bi krajnje retardirano da jedni isti likovi provedu svoj životni vek na sajtu! To bi bio PANDAN :)

Ja sam na sajtu skoro godinu dana i koliko kapiram na svaka 3 meseca se semnjuje lista glavnih autora. To su obično najbučniji likovi tj najveći uterivači virtuelnog kurca, najveći delioci pluseva, komentara ili pak mega hejteri :) A takvih će uvek biti jer ako nije glasan jedan onda na njegovo mesto dolazi neko drugi, jer neko uvek mora da se dere lololololo

4. @Jericho - Pa dobro, neka su i bili malo na sajtu nedavno. Ali nisu aktivni, banuše verovatno da provere PVT. :p

5. Pa Caro i ti si derator lolololo

6. Pa dobro JTU (Mračni Osvetniče) jel možeš malo da budeš diskretniji?

7. Cara™

OVaj nalog ako nije jutuov onda poster nema nikog smisla.

jes ščuo jutjube?

8. Pa dobro JTU (Mračni Osvetniče) jel možeš malo da budeš diskretniji?

I'm his dark conscience and I am here to make sure the justice is served!

I'm not him.

9. А слика са аватара '?

10. Što su ga uopšte i banovali?

11. Пише на Стубу Срама.

12. JTU ne postoji. Postoji samo ELITA!

13. Рекао бих : Па има, можда сам и ја некад злзлзллзлз

14. У име народа, терети се аутор

Јелена Тихи Убица

за упад на модераторски налог и брисање више десетина дефиниција, као и за манијакално закључавање теме ''Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије'' (разлог: ''Јер би се неки чланови могли увредити'', како је навео), као и за агитовање на теми ''Предложите новог модератора'' на модераторском форуму.

Налог је трајно банован, а биће банован и сваки следећи који отвори.

Koji kralj...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.