Vukajlijaške legende

1. davno vas pratim, a registrovao se pre 2 meseca, valjda. Meni je VOĆAR odličan!

2. Mada mi je Lakijeva definicija za Kuvajliju ubedljivo najbolja interne vrste.

Ono je prejaka defka, majke mi!

3. Sergios... legenda od čoeka...

4.                                                  Legende sajta!

Fejs, Laki, Gambi, Mylyca, Vejv, SMarko, Storm, Črč Pab, Katija, Dub, Sos, Remac, StefanKostic, Culle.Haha, Lemaja, Jericho, JTU!
    I naravno, čovek koji bi trebao da upravlja sajtom, (kaizene, siđi sa te stolice, počinješ da truliš zajedno sa njom) mod nad modovima - Џими!

ELITA!

Ako sam zaboravio nekoga, izvinjavam se... Ubaciću ako se setim...

5. A jel se važe legende po moronskim izjavama?

6. Dkle, pošto vidim da kenjate kao mutavi moram samo da ukažen ne jednu stvar... da bi neko uopšte mogao biti legenda na ovom sajtu ili ovog sajta, neophodno je ili da je banovan sa sajta ili da već dugo vremena nije prisutan na istom, i pri tome kreirao neko opšte dobro ili opšte poznato delo u koje bi bili upućena većina a ne uzak broj autora ili postilaca.

Krajnje je odrpano reći za nekog autora da je legenda ako je npr. ostavio neki post pre 10minuta ili 3 dana ili pak 2 meseca. POtrebmo je napraviti distinkciju između autora koji vam je do jaja i onih koji su po nekim opštim pravilima legendarni.

Da, prvenstveno je tebi ovo upućeno mračni! lololo

Fakit man, bila je već neka tema omiljeni autor, ovo se svelo na istu tu temu!

EDIT: MOže i nekada da se pojavi ali retko, ovo kažem čisto da ne ispadne da MOgša nije legenda!

7. Fejs, Laki, Gambi, Mylyca, Vejv, SMarko, Storm, Črč Pab, Katija, Dub, Sos, Remac, StefanKostic, Culle.Haha, Lemaja, Jericho, Џими!

Ovo si samo pobrojao najdokonije ljude na sajtu.

8. Ovaj Cara, ko god to bio, je u pravu. Legende mogu biti samo oni koji su sa sajta otisli, u protivnom su aktivni autori. Evo Laki je legenda sajta, ali samo dok se iz dosade opet ne vrati na sajt.

9. Ovo si samo pobrojao najdokonije ljude na sajtu.

Možda, ali bez tih ljudi sajt ne bi bio ovo što jeste... Žao mi je što sada sve propada.
    Odlazi jedan po jedan sa liste... Šta ćete kada više ne ostane ni jedan?

10. JTU i ja... Pih, ono! :D Ali eto on je legenda neka, kakva takva.

Artemida, ista priča.

Ujka Vanja.

2pan.

Gospodžo zgaziš me.

Selenijum.

Nemate vi pojma o čemu ja, a?

11. Možda, ali bez tih ljudi sajt ne bi bio ovo što jeste... Žao mi je što sada sve propada.
    Odlazi jedan po jedan sa liste... Šta ćete kada više ne ostane ni jedan?

Pa ostace Dzimi, dokle god je modulator.

12. Šta ćete kada više ne ostane ni jedan?

Šta ti hoćeš da kažeš, da ne postoji više potencijalnih likova na internet prostorima Srbije koji bi eventualno bili zanimljiviji od nas svih skupa. Brate mili, pametni ljudi imaju pametnija posla da rade i nemaju vremena da dolaze ovamo da se zajabavaju sa nolajferima i virtulenim tragaocima za slavom ili kako čiji motiv bio.

Sajt se konstantno i menja i ne vidim poentu bitisanja na sajtu zbog drugih autora. I ono malo koje cenim na sajtu neću da ih promovišem jer je to čista seljana!

13. Možda, ali bez tih ljudi sajt ne bi bio ovo što jeste

Čet i forum ne bi bili to što jesu.

JTU je legenda. U sve razloge za ban koji postoje, dodato je i JTU. Abraxus. Jebiga, treba to dostići. Fatal eror. Jes', tu je još uvek, al' legenda je.

14. Neo, pushoka :P

2pan je bio skoro na sajtu, i gospodza je bila relativno skoro :P

15. Pa ostace Dzimi, dokle god je modulator.

Mislim da se i njemu sve smučilo...
    Nije aktivan već 4 dana, i mislim da neće biti bar neko vreme...

JTU je legenda, to stoji.

Caro, naravno da ima, ali ovi ljudi su oni koji održavaju sajt ovakvim kakav je. Neka druga grupa, i sajt bi možda bio zanimljiv, ali ne i ovo što je sada... Ili što je do skora bio.

16. Džeri, to što se tebi priviđaju stvari nema veze ni sa čim. :p

17. Mračni, čiji si duplikat?

18. Sta prividjaju, cetovao sam sa 2panom pre nepunih mesec dana, a gospodza je bila mozda pre par meseci. Idi pogledaj im aktivnos', nemacu pojma!

19. Neka druga grupa, i sajt bi možda bio zanimljiv

Da tražimo ili možda da oformimo drugu grupu?

Edit: Da ponovim kizino pitanije. Mračni, čiji s' dupli?