Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Dom Sindikata.

Šta čuješ trenutno, a da nije muzika?

2. Zujanje kućišta.

Omiljeni dezodorans?

3. Било који Рексонин антиперспирант.

Када си последњи пут појео/ла сладолед?

4. 5, 6 meseci.

Koje su ti boje zidovi?

5. Zavisi od toga na koju sobu misliš.

Voliš negro bombone?

6. Да, супер су ми. :)

Који укус пралина највише волиш?

7. Kajsiju i mlečne.

Šta je to zmaj?

8. Хммм... може бити ово, мож' бити навијач ФК Вождовац или онај ђаво што га пуштају на ветру да вијори. И још свашта нешто. :)

Бајка коју си највише волео/ла у детињству?

9. Snežana i 7 patuljaka.

IP

10. Вук и седам јарића.

Јеси ли слушао/ла Колибре? :)

11. Nisam.

Šta je to?

12. Па онај дечији хор са лепим песмицама. :) Eво.

Пијеш ли кафу?

13. Da, ponekad.

Znaš li koliko se zemljina osa pomerila kada je nastao onaj zemljotres u Japanu (pod dejstvom mog jebanja)?

14. :))) Не, нисам упућена. Али, чим се Белфорт умешао ту, верујем да је избацивање Земље са њене дотадашње путање достигло епске размере.

И, имаш ли ти тачне податке? :)

15. 10 cm. Čak se i dan skratio.

Smaraju li te ove gluposti koje ja pišem?

16. Јок. :) Ја сам се о овоме већ изјашњавала, не знам само где. Тебе готивим још од ономад када је било забрањено јебање по активним темама, а ти оставиш пост са чувене две речи у сред неке "интелектуалне" расправе. :)) Сваки пут сам се смејала кад то видим.

Водиш ли рачуна о томе шта други причају?

17. Nekad da, nekad ne.

Voliš li da pevaš?

18. То мож' да буде трауматично за околину, па се суздржавам. :)

ИП

19. Pa, onako...

Sviraš neki instrument?

20. Не свирам. :))

Смејеш ли се често?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.