Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pitaćemo momke u roze majicama u Plastiku!
Gadafi ili revolucionari?
Revolucionari.
Da li spavaš u gradskom prevozu?
Dok sam išao u srednju redovno sam spavao, par puta nisam ni stigao u školu. Sad samo spavam u međugradskim.
Isto pitanje?
ne nikada ne spavam u GSP-u, nije mi bas toliko prijatno toliko da bi mogla zaspati
zasto spavamo nocu a budni smo danju kad je se nocu desava sva zabava :)))
Kako god bilo, ja sam bih zamolio da koleginice marcipan, natnat i naravno, moja draga forget-me-not banu na ovu temu da se malo razgovaramo. Hvala. :)
Da li bolje radite pod pritiskom ili lošije?
Mnogo brže, adrenalin je čudo.
Da li te bes može pokrenuti?
zar postoji neko koga bijes ne moze pokrenuti :)
da li je bjes dobar pokretac ?
Мени да. Можда и најбољи. :)
Да ли би ишао на банџи џампинг?
Srce hoće, razum se buni :)))
Kada te muči nesanica, kakvoj metodi pribegavaš?
citanju
zasto nam stomak krci kad smo gladni ?
'Bem li ga, trebalo bi da znam to, al' evo ne znam... :/
Kad si poslednji put zapeo/la na sred ulice?
Pa nisam zapela, već sam letela kad je bio ovaj poslednji sneg. Noge su mi odletele u stranu i pala sam ko pokošena, okliznula sam se na onaj beli deo na pešačkom, blam me pojeo, sve mi poispadalo iz tašne, imala sam modricu na bedru nedelju dana :)
Da li gledaš "Slagalicu"?
Da, ali ne često.
Da li sereš po podu?
ne
da li volis da jedes usecerene jabuke ?
Ne bunim se.
Koliko stonoga ima prstiju?
Isto koliko i stonožac.
Da li bi za opkladu mogao-la da pojedeš ceo karmin?
Ne, nije to lepo. :)
Da li smatraš da nemaš dovoljno garderobe za proleće?
Smatram :)
Da li ti fali obuća za ove dane?
Jok. :)
Je l' jebeš?
U mozak konstantno. :)
Šta vidiš kroz prozor?