Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Flaster, neka 2 diska, kutija od mts kartice i neka zica.
Koliko djubreta imas u tastaturi?
Ček da vidim...nema ništa, samo malo prašine, ali skroz unutra.
Da li možeš da zamisliš život bez Interneta (ne na kratko, nego zauvek)?
Mogu. I ne pada mi tesko, iskreno.
Koji sajt najcesce posecujes?
Osim ovog našeg, E-novine.
Kakve plaže voliš?
Bez dece i bez 200m plicaka.
Koliko boja kose si do sada promenila?
Samo jednom sam napravila glupost i bila crvena godinu dana. Inače sam plava.
Imaš li uzrečicu koje bi želeo-la da se oslobodiš?
Nemam.
Da li si ucestvovao/la do sad na nekom takmicenju ili u nagradnoj igri?
Jesam, više puta.
Zbog koje reklame moraš da mutiraš TV?
Bilo koje koja sadrzi Seku Sabljic! :@
Da li si osvojila nekad nesto?
Jesam.
Da li te zanima šta?
Mislio sam da ne moram ni da pitam. :)
Sta?
Karte za jedan koncert u Budimpešti, jedan u Pragu, 10 kg boje za zidove, kišobran, više puta karte za pozorišta, silne majice, original Jack Daniels pljosku, par puta neke sigurice na kladionici i još štošta, mislim da sam dovoljno rekla.
Da li voliš da pevaš?
Ja sam dobio samo naocare, preko radija "Antena". :/
Isao sam na solo pevanje. :)
Sta sve smatras svojim talentima?
Ala sam te ubola :)
Imam jako izraženu intuiciju :)
Imaš neki veliki ožiljak?
Dva, zapravo. I sve sto mi se ikad desilo, desilo se na levoj nozi.
Da smatras sebe seklipilnim/seksipilnom?
Zavisi od raspoloženja.
Da li spavaš u potpunom mraku?
Uglavnom. Jedino ako me mrzi da gasim komp, pa sve dok on ne ode na "sleep", spavam pod svetlom monitora i tastature.
http://images.ukcs.net/13853/img-2.jpg
Sta si zavrsio/la?
Upravo jedan Staropramen iz limenke :)
Šalim se, ekonomiju.
Isto pitanje?
Hocu isto pitanje :)
Koliko dnevno provodis na racunaru odokativno?
Od petka do ponedeljka često ni minut, a preko nedelje bar osam sati dok sam na poslu, a ponekad i ovako zaginem uveče, uglavnom ako je neka kiša napolju.
Ideš u školu?