Ih, de znam sad... Posrala sam se u mačkov vece pred njim dok je jeo, pošto on to stalno radi dok ja jedem. Dobro, lažem, ali planiram to da uradim... Ništa mi ne pada na pamet, dobro sam čeljade u poslednje vreme.
Kad bi iz obesti uradio\la plastičnu operaciju šta bi udesio? (mrzi me da dodajem "la")
Ih, de znam sad... Posrala sam se u mačkov vece pred njim dok je jeo, pošto on to stalno radi dok ja jedem. Dobro, lažem, ali planiram to da uradim... Ništa mi ne pada na pamet, dobro sam čeljade u poslednje vreme.
Kad bi iz obesti uradio\la plastičnu operaciju šta bi udesio? (mrzi me da dodajem "la")
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ваљда зато што је најмање упечатљив, овај је љубичаст, овај прави пицу, а овај је мозак на операцију.
Колики ти је крвни притисак ?
Pijem pivo, valjda nizak. :)
Koja ti je poslednja ludačka misao pala na pamet?
Hm...pa malo me sramota....al' nemoj nikom da kažeš: da kupim neoprensko nepromočivo odelo pa da plivam i zimi. Ne volim bazen, pa to ti je!!!
Mnogo mi se sviDŽa tvoje pitanje. DakleM:
Koja ti je poslednja ludačka misao pala na pamet?
Да одем до Студењака и риби на коју се ложим да певам под прозором.
А шта је најлуђе што си стварно урадио/ла у задње време?
Jebeni eho-hooo-ooo...
хаахахах а не мрзи те да пишеш у загради :)
елем, вероватно бих смањио носину.
Исто питање, када би урадила пластичну, шта би удесила ?
Na par suženja koja imam na krvnim sudovima, dodala bih malo plastike.
Šta si prećutala?
прећутао пеге од Сунца по кожи :)
Ко је на власти у твојој општини ?
Ne znam, biju se prevlast.
Šta najviše voliš da radiš iz dokolice?
svi djecaci vole da igraju lopte, pa tako i ja.
Koliko mozes da izdrzis bez sna prije nego sto padnes s nogu?
Нешто више од 24 сата, навикао сам на редован сан.
Колико пута дневно једеш (мисли се и на ужине исл.) ?
Два, некад три.
Колико пута дневно мастурбираш?
25 puta, kad sam loše volje.
Koji ti je bio najmrskiji predmet u školi?
Fizika.
Jesi li nekad zgazio/la na ekser?
Ne sećam se, al' jesam na špenadlu.
O kojoj profesiji si maštao kad si bio mali?
Tada sam željela da postanem učiteljica, srećom pa me je to prošlo.
Koja stvar ti nikad nije dosadna?
Ona stvar. :) Ako si mislila na muziku "Those were the days" Mary Hopskins, recimo.
Šta si lepo sanjala skoro?