Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Sanjala sam jednu dragu osobu i nebo sa zvijezdama. Detaljno sam zapamtila san.
    Koji ti se san često ponavlja?

2. Leteći uglavnom. Volim kad sanjam da letim, sve mi se čini taman sam naučila, kad ono, probudim se... :)
    Kako sebe nateraš da radiš dosadnu obavezu?

3. Максимално је одложим. Када ме притисну рокови, једноставно одрадим. Добро радим под притиском :)

Када си последњи пут био/ла у биоскопу, и шта си гледао/ла ?

4. Pre dve i po godine. Kleš of tajtans.

Kada bi morao/la da se odrekneš jednog dela tela, koji bi to deo bio?

5. Slepog creveta.
    Šta misliš o mačkama?

6. mislim da je dobro kad imas jednu, da je maltretiras. swadke su.

Sta bi sve trebalo da se izdogadja sjutra pa da kazes da ti je bio savrsen dan?

7. Kad se probudim da vidim da je bubuljica na čelu iščezla (ona što si mi je ti naslutio :)), da položim ispit u školi i dobijem neku četvooorku... nasmejem se nečemu dobro u toku dana i mačak za promenu da dođe da mi prede, a ne stalno ja njemu.
    Lepo pitanje...
    Šta si po horoskopu? Kineskom i nebeskom.

8. Ne vjerujem u horoskop, ali sam rođena 20.juna.
    Koja je najhumanija stvar koji si uradio(la)?

9. Nahranila zimus po onom ogromnom snegu sve pse i mačke lutalice u naselju. Bila mokra do gole kože, al' punog srca.
    Koju granu umetnosti najviše voliš i baviš li se time u slobodno vreme?

10. Književnost. Ako si mislila na stvaranje, onda ponekad. Pišem pjesme, ali mi bolje ide proza. A ako si mislila na korišćenje, da, čitam.
    Da li te boje čine srećnim(om) i koje boje?

11. Pa, da. Volim crvenu i zelenu, dve suprotne. :)
    Koliko ti je godina? Aj ovo glupo, kad mi već ništa ne pada na pamet, a brblja mi se.

12. 24.

Omiljena psovka?

13. Ne psujem osim ako treba da ispričam neki doživljaj ili vic. Ali volim da kažem mrš i to samo onima za koje znam da se neće naljutiti.
    Da li te je trenutno strah i da li te je ikad bilo strah od zubara?

14. Nije to strah. Samo mi je uvek bio jeziv onaj miris kod zubara...

Koji mobilni telefon koristiš?

15. Telefon za fejsbuk, a nemam fejsbuk. :)
    Šta sve koristiš od kozmetike? Za žene, drugačije pitanje. Bez čega ne možeš od preparata? :)

16. Krema za lice.

Najneverovatnije mesto na kome si pronašao zaturen telefon ili daljinski?

17. U frižideru.
    Gde bi voleo,la da otputuješ na odmor?

18. На 100 места!!! А конкретно за следећи одмор - Египат, Тунис...

Где си био/ла последњи пут ван граница отаџбине ?

19. U Crnoj Gori. :)
    Kako su te zvali kad si bio klinac?

20. Nisam imao nadimak kao klinac.

Koji ti je bio omiljeni moćni rendžer?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.