Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Адидас...
Омиљено славско јело?
To Gavro... Adidas!
Ništa lepše od posne hrane na Svetog Nikolu.
Da li bi se kresnuo/la sa drugom ili drugaricom?
Не, никако.
Да ли гледаш нешто на телевизији и шта највише?
Reeklame, pošto je to uvek na programu kad imam priliku da gledam tv.
Kojeg bi našeg političara šutnuo?
Бојана Пајтића, тукао бих га ногама и рукама.
Шта ти се прво свиди, односно, шта прво уочиш на особи супротног пола ?
Lice.
Da li bi pomogao Maestru da tuče Pajtića? (Ja bih.)
Да...
Имаш ли ауто?
Ne.
Šta si poslednje jeo/la?
Кисело млијеко...
Како замишљаш Вукајлију за 5 година?
Ja trajno banovan, a ostali samo ovi klinci koji nemaju ni trunku humora i inteligencije.
Koliko autora sa Vuka poznaješ lično?
jedno tri, i za sve trojicu mi je žao što sam ih upoznao. realno, šteta genskog materijala na takve potencijale abortusa da se troši. ekipaža šamac poz i kisi kisi.
đe je kupus najkiseliji
U mom buretu.
Odakle si?
Bosna, Šamac, roden gruda Zorana Đinđića i Alije Izetbegovića
Ima li ovde etefovaca
Немам појма...
Имаш ли родбину која посјећује Вукајлију?
mislim da imam
što su pitanja postala sektaško anketaška
Da bi napravili sektu.
Gde je najveći, a najjeftiniji burek?
ima kod zvezdarske pijace, u prolazu ka studentskom domu rifat burdžević, drži lik pekaru, posle sedam 'oće dati burek u pola cijene, a burek četvrtina tepsije. nije nešto, ali je velik i jeftin~30 dinara
je li ima još neko da se smara u nedjelju naveče
Očigledno da nema.
Koju temu najčešće posećuješ na ovom forumu?
Asocijacije.
defke ili posteri?
Defke.
U kom restoranu si poslednji put najslađe klopala/o?