Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Адидас...

Омиљено славско јело?

2. To Gavro... Adidas!
    Ništa lepše od posne hrane na Svetog Nikolu.
    Da li bi se kresnuo/la sa drugom ili drugaricom?

3. Не, никако.

Да ли гледаш нешто на телевизији и шта највише?

4. Reeklame, pošto je to uvek na programu kad imam priliku da gledam tv.

Kojeg bi našeg političara šutnuo?

5. Бојана Пајтића, тукао бих га ногама и рукама.

Шта ти се прво свиди, односно, шта прво уочиш на особи супротног пола ?

6. Lice.

Da li bi pomogao Maestru da tuče Pajtića? (Ja bih.)

7. Ne.
    Šta si poslednje jeo/la?

8. Кисело млијеко...

Како замишљаш Вукајлију за 5 година?

9. Ja trajno banovan, a ostali samo ovi klinci koji nemaju ni trunku humora i inteligencije.

Koliko autora sa Vuka poznaješ lično?

10. jedno tri, i za sve trojicu mi je žao što sam ih upoznao. realno, šteta genskog materijala na takve potencijale abortusa da se troši. ekipaža šamac poz i kisi kisi.

đe je kupus najkiseliji

11. U mom buretu.

Odakle si?

12. Bosna, Šamac, roden gruda Zorana Đinđića i Alije Izetbegovića

Ima li ovde etefovaca

13. Немам појма...

Имаш ли родбину која посјећује Вукајлију?

14. mislim da imam

što su pitanja postala sektaško anketaška

15. Da bi napravili sektu.

Gde je najveći, a najjeftiniji burek?

16. ima kod zvezdarske pijace, u prolazu ka studentskom domu rifat burdžević, drži lik pekaru, posle sedam 'oće dati burek u pola cijene, a burek četvrtina tepsije. nije nešto, ali je velik i jeftin~30 dinara

je li ima još neko da se smara u nedjelju naveče

17. Očigledno da nema.

Koju temu najčešće posećuješ na ovom forumu?

18. Asocijacije.

defke ili posteri?

19. Defke.

U kom restoranu si poslednji put najslađe klopala/o?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.