Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. U menzi :D

Da li si nekada banovan i zašto?

2. rustika, kod mene dolje u bosni, 'naš kakav čobanac prave, ufff.

studiraš li

3. Jašta.

Ja ću ponoviti, da li si nekada banovan i zašto?

4. dva puta jer sam se smorio i davao minuse ljudima koji su mi popljuvali lošu defku. jebiga

igraš li video igre?

5. PES svaki dan.

Kladiš li se?

6. Ne.
    Baviš li se sportom, imaš kak'u rekreaciju?

7. Fudbal.

Kako preživljavaš zimu?

8. Кркам цвеклу за циркулацију, грејем собу пре спавања.

Шта си доручковао/ла јутрос ?

9. Voćna salata : banana, narandža, badem i med.

Kad si poslednji put osetio nepravdu na svojoj koži?

10. Када сам био банован због два налога са исте ИП адресе, и још придодали да су ми то дупли налози...

Најпопуларнији вукајлијаш којег лично познајеш?

11. Мићко

Najodvratnija stvar koju si pojeo?

12. Rakovi.
    Dokle sežu tvoja sećanja? Mislim na tvoje detinjstvo.

13. Сећам се једног путовања када сам имао четири године. Мада, поприлично сам убеђен да се сећам, годину и по дана сам имао, ћалетовог драња и клечања пред телевизором када је Партизан узео Евролигу `92.

Да ли редовно переш веш, пеглаш, усисаваш ?

14. kad imam peglu i usisivač onda da, pranje veša isto tako. inače na džoger.

znaš li da plivaš?

15. Slabo, traume od davljenja :D

Imaš li dobru komšinicu?

16. uuuuu imam jednu uffff!

prebranac ili pasulj sa koljenicom?

17. Не волим ниједно ни друго. Знам, знам, нисам нормална.

Море или планина?

18. Планина?

Што си зиљава?

19. Да би ти питао.

Што се понашаш као да имаш тли годинице?

20. da privučem pažnju.

kako, pobogu, ne voliš pasulj

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.