Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ko kaže da ga ne volim, to samo nenormalni :D
Zašto je ovde tako malo žena?
vjerovatno jer pričamo o pasulju.
podsjeća li te sve ovo na leksikon?
Ne.
Šta ti se danas lijepo desilo?
Saznao sam da se devojka koju planiram da muvam raspituje o meni kod mojih drugarica :D
Jel pravio neko ovaj sladoled na aplikaciji of frikoma?
Ја нисам.
Радиш или идеш у школу/факс?
Zašto je to ili? Moguće je raditi i ići u školu ili fax :) Idem na na fax, ali ne radim.
Gde idu žene dok zaluđenici gledaju fudbal?
Ja gledam sa njima. lolo
Omiljeni film?
Mrtav 'ladan
Zašto baš taj nik?
Pa ne znam, volim da gledam u Mesec, nekako me smiruje, pa onda dete Meseca - Mesečarka.
A zašto ti tvoj?
mnogo sam gotivan za jednog prosječnog Isaka.
Pada li kiša kod tebe?
Joj, pada baš, ne volim nikako.
A tu?
Zato što nisam znao šta je Vuk kada sam se registrovao pa sam upisao bilo šta da ima veze sa mnom. Evo počinje.
Koliko imate godina?
Ja imam 17.
Koja si godina faksa/srednje?
Fax 4
Ćevapi ili burek?
4. godina srednje.
Da li postoji neka zemlja čija te kultura posebno privlači?
Španija i zbog nekih nepoznatih razloga Turska, možda su mi nekad neku babu malo dovatili Turci :)
Ćevapi, burek ili pljeska?
Ćevapi.
Knjiga koju bi mogao čitati stalno iznova i nikad ti ne bi dosadila?
Disk svet
Omiljena serija?
Zločinački umovi.
Omiljeno voće?
Jabuka i kivi
Najgluplja televizija koju znaš?