Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Čudne. Smeđe su, a u donjem delu boja prelazi u neku zelenu.
Koje ti je boje kosa?
Smeđa,svijetlo smeđa.
Nosiš li sat?
Ne.
Koliko sati ti je potrebno da spavaš u kontinuitetu?
9,10. Inače - ujedam...
Kad ti je poslednji put jezik bio predugačak?
Preksinoć, malo više popila pa se istrtljala dečku preko telefona kako me muva tridesetdvogodišnjak.
Kada si poslednji put bio/la u pozorištu?
Пре 2 године.
Кад си задњи пут јебао/ла?
Matriks, bokte! Nedelju dana je prošlo od tvog pitanja i niko da odgovori! A svi arče! Vidiš ti to!? C c c...
:)))
Šta misliš, kakav ćeš deda/baba biti?
Biću pun love i neću da idem u starački dom dok baba ne rikne. Onda ću da odem da jebem nešto. A unuci će da me voluuuuuuuuuuuuuuu...jer će deda da im kupuje supersonični dop. :)
Da li si nekad mešala alkohol i tablete?
Nisam, čak ni guaranu, doduše guaranu ne pijem uopšte. :) I izbegavam lekove i kada sam bolesna.
Kada si se poslednji put posvađao?
Juče.
Da li se često smeješ?
Da. Nije teško, gluposti je mnogo. :)
Da li si bio na nekom maskenbalu?
Jesam. Sa 5 godina pobedio na maskebalu maskiran u pirata. :)
Da li jedeš prstima?
Mirno, ni veselo ni tužno. :)
Uglavnom ne. Ali voće, to je već nešto drugo.
Kakvom poklonu bi se baš baš obradovao?
Katani. Nekom starom oružju, suveniru nekom od pre par vekova. A od dostupnih, uvek me obraduju knjige, jer ih retko dobijam.
Isto pitanje. :)
Satu, neki starinski, mada ne mora. Može i knjiga, dugo ih ni ja nisam dobijala, mada ih uglavnom poklanjam.
Da li voliš epsku fantastiku?
Ne naročito.
Koji sport voliš?
Naročito. :)
Volim fudbal.
Da li bacaš papire u kantu ili gde stigneš?
Gde stignem do prvog ustajanja, pa onda u kantu.
Gledas li FOXlife?
da, samo to i gledam na tv kad ga gledam, a gledam ga rijetko kad jer mrzim tv
zasto je naradza naradzasta ???
ma to je laze, narandza je roJZLe
koliko ima kilometara od pariza do uzbekistana vazdusnom linijom?