Јелена Карлеуша vs. Дејан Цукић

  1. Он је то рекао иронично(заправо, мислим саркастично). О ММ-у, наравно.

  2. ja sam naucio novi pridev...blagogloglogagoljiviji!

  3. Џони је макар бољу мјузу правио од ММ-а. :)

  4. Ja do prije 5 godina nisam ni znao ko je taj Cukić, a za JK sam čuo čim se pojavila, njene sise su bile simbol domaćih silikona. Da malo promijeni muzički pravac, možda bi bilo nešto i od nje :D

  5. muzički pravac, možda bi bilo nešto i od nje :D

    Neka se preorijentiše na dahtanje i uzdisanje, propraćeno soft porn spotovima...
    EDIT:Ko je madafaking Dejan Cukić?

  6. A mene interesuje jedna druga stvar: kako je uopšte moguće da nekome Jelena Karleuša ili Lejdi Gaga budu idoli? Šta je u glavi tih klinaca? Može li se u takav način razmišljanja uopšte pronići? Glupo je otpisivati ih kao glupe. To je najlakše. Ja mislim da oni nisu glupi nego jednostavno nisu dovoljno svjesni koliko je muzika Lejdi Gage i JK nekvalitetna, i koliko je njihov imidž i ono što oni promovišu nemoralano i pogrešano i degutantno i bolesno.

    Kad bih morao odabrati šta je NAJBOLJA stvar u vezi sa JK i LG, rekao bih sama MUZIKA - ne tekst nego baš muzika.

    Ta muzika je visokobudžetna, profesionalno odrađena, savremena, i ima jake hook-ove koji garantuju "hitičan" status (nebitno da li je ukradena muzika ili nije), uz svesrdnu pomoć marketinga.

    Međutim TEKSTOVI tih pjesama, spotovi, nastup, imidž i vrijednosti koje njih dvije promovišu su TOTALNO NAOPAKE I POGREŠNE I DNO DNA.

  7. Ko je madafaking Dejan Cukić?

    Ja kad sam ovo pitao likovi me gledali kao da sam pao sa Marsa, a stvarno je lik baš Dejan Cukić.

  8. Ja nisam doživela transfer. Ravnodušna sam prema Dejanovoj karijeri i radu, ali je sasvim lepo govorio sada. Bez vređanja je uspeo da ispoštuje pitanja i o politici i o sagovorniku, što većini ovde ne bi pošlo za rukom i poklali bi se.
    Kada je reč o Jeleni, takođe sam ravnodušna prema njenoj karijeri i pomalo preteruje sa forsiranjem svog nekog uspeha, ali mislim da ona vrlo inteligentno koristi otupele mase i uspeva da dosta dobro profitira na tome. To cenim kod nje. Vrlo je vešt komunikator i izjava da ljubav vodi mozgom je više nego na mestu.

  9. Хммм, то је к'о да поредиш Пол Мекартнија и Иана Куртиса. :)
    Значи, ниђе везе. :)

  10. Мени се највише свиђа Цукићев омиљени цитат :)
    :топи се:

  11. Ja do prije 5 godina nisam ni znao ko je taj Cukić, a za JK sam čuo čim se pojavila, njene sise su bile simbol domaćih silikona.

    Код мене баш обрнуто. :)
    Ја сам сазнао ко је Цукић кад сам био први разред. Знам да ми се много дојмила нека песма његова што сам чуо. А сазнао сам како изгледа Карлеуша пре цирка 4 године.

  12. Meni je ovo sve kao Dejan Cukić...

  13. AKrleuša je jedna krmača koja se ne stidi da kaže šta ima... njena hrabrost u lupetanju ne odobrava njeno iseravanje govana iz usne duplje. Karleuša je kompletan idijot i jebe mi se za njeno zaradjivanje novca, i dileri droge zaradjuju od govana ali to ne znaci da treba da im se bilo ko divi.

    Cukić svih 10 bodova a fuksi 0

  14. Ја сам сазнао ко је Цукић кад сам био први разред. Знам да ми се много дојмила нека песма његова што сам чуо. А сазнао сам како изгледа Карлеуша пре цирка 4 године.

    Ne gledaš TV, znači.

  15. Jebi ga, Džimi, do sela brže dođe vijest o silikonskim implantima nego dobra pjesma.

  16. Знам веома паметне људе који слушају баш такву музику, ЈК И Лејди Гугу. Једном ми је друг рекао: "боли ме курац о чему пева, док год се клинке увијају уз то ја сам за. Кад почну да пустају тај твој ЕКВ по дискотекама, веруј ми ја сам први да их слушам!"
    Од тада више не питам никад.

  17. Kad bih morao odabrati šta je NAJBOLJA stvar u vezi sa JK i LG, rekao bih sama MUZIKA - ne tekst nego baš muzika.

    Ta muzika je visokobudžetna

    Уууу, овде си промашио, Јовичићу. Није то баш тако. 90% те музике може просечан музичар да направи на компу, уз неки мало бољи софтвер.

    Зато ми је нејасно кад тако неки наши ''музичари'' кажу како су уложили 100-200 000 евра у снимање албума. Ја би их питао ''За ШТА''? Очигледно профи музичари који раде с њима контају какве су они овце за шишање, па их деру, узимају им огромне паер за песме које склепају за пар сати у студију.

  18. Meni krivo što su Grandovci pokupili školovane muzičare, obukli im ona šljašteća odijela i dali im da sviraju truli turbo folk.

  19. Dzimi štancaj im ti ziku po manjoj cjeni...

  20. Džimi priznam ti da se bolje razumiješ u muziku od mene, ali sumnjam da se baš može na običnom kompu odraditi efekti kao u nekim pjesmama Lejdi Gage ili JK. Mislim da su u to ipak uložene silne pare i da su se tu dobrano potrudili vrhunski producenti, DJ-evi, kurci-palci da to sve umiksuju kako treba. Ovo je samo moje mišljenje, ne mogu da tvrdim 100 posto da je tačno, pošto ne znam, a ako je to što ti kažeš zaista tačno, onda je cijela slika o njih dvije samo još žalosnija.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.