Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ne pričaj nigde, čuće tvoji pa će da te pošalju na odvikavanje, a posle si ceo život obeležen kao narkoman.
Ni na drogama ni u belim sobama XD
увек боље или-или, или само да се пије или само пуркање.
Ако већ силом околности и једно и друго, онда увек прво пиркање па тек плафон пешес пива, никако циркање па после варење, у вр главе може пиво, евентуално два пред буксну.
последњих пар година сам се углавном прешалтао на буце, јбг стртожије казне за алкохол приликом вожње ако те наватају а ја не избијам из аута јбг, док напушеног капирам не мере ме провале, а и онај тест кошта 30-40е
Nije to ništa druže jedan lik jebao Rođu Raičevića jer mu Rođa jebao ženu
Ma de ne ide alkohol i vutra jeste realni samo treba pogoditi zlatnu sredinu
Ne znam šta ide ali znam da posle litre rakije nikako ne ide vutra. Jedan od najgorih osećaja ikad.
Ma u pravu si triforce osim da je to kombinacija kojoj se pribegava za ljuto partijanje heh
Pa ja ne partijam bas tako ljuto jbg popijem nekad casu vina uz ribu i nekad malo punca
Smekeri treniraju picke se drogiraju
Pa jeste li pročitali šta sam napisao, partijanje u smislu da će vam biti ful, svako ima svoj dojam partijanja. Msm da se ne lažemo vučem koku i karam kurve al malo više volim ovaj fazon...
Jbg ti si malo iskusniji ovaj bi podlego od 3 cima
Ne može ništa tako dobro da me uradi ko alkohol kad mi se namesti da sam u elementu jbg
Ali vutra podstiče kreativnost ako znaš da je voziš, umesto ona tebe. Najbolje ju je zdimiti sa devojčicom uz neki valcer
Tuki
O dorgama. Sve najpelše. Puki+hors=labokv
Probao sam samo vutru, ds i mdmu.
Ds mi je bio najmanje kritican,
Vutra onako u početku da,
Ali mdmu kad sam popio istopio sam se jebeno od toplote, veoma neprijatno. Ne verujem da cu opet nekada...
buraz vutra je najaca o koksa letis a kvalitetan spid je tesko naci samo te drzi budnim uopste vise(nekvalitetan) ne vozi kao mdma najbolje ti vutra valja a i jeftina je
вутра није дрога иако није легализована и третира се као нелегална ако ти је пронађи и мош да најебеш. Тачка. Овај шизофреничар кретен (сретен) је типичан лик који је видо није а камоли пробао и није компетентан да шири негативу и пропаганду , да је он неки који је пуши 10 година сваки дан па да разумем а не сретенкретен неки
znate neku biljku od koje mogu da haludzam, da mogu lako da je nabavim, curke su skupe, kaktusa nema kod nas, a slajbi slabo ima kod mene u gradu, a i ja ne gotivim bas hemiju, vise sam za prirodu, to nije droga :D naravno ne neka biljka ko tatula, necu da se otrujem, neka biljka koja nije otrovna, a da mogu da haludzam
jel zna neko kako nabaviti cbd ulje u Srbiji. Jel koristi neko, iskustva?