Prijava

Ako može neka preporuka za tablete od kojih mogu da zakujem odmah (u smislu spavanja). Poslednje vreme jednostavno ne mogu da zaspim. Nemam nekih tegoba i teskoba, čak naprotiv. Bez želje da se nešto hvalim ili baksuziram sam sebe, zadovoljan sam svojim život, prilično mi je ispunjen, čak i do te mere da mi je dosadno da spavam i da jednostavno ne mogu, a moram da ustajem ujutru zbog obaveza.

Tako da ako ima nekakvo sranje da se zguta i da komiram odmah narednih 8 sati to bi mi spasilo život i podiglo produktivnost za 1000%.

Da samo kad dodje vreme za spavanje kažem “e sad idem na spavanje” zgutam to i odem off.

Sad je na primer 2:45 a ja ustajem u 6, nisam treno, nije mi telefon u rukama već 2-3 sata al džabe

Nzm ja mogu da ti preporučim samo Šuslerove soli ali to ima veze sa podizanjem organizma from ground up i neće te raditi preko noći nego ćeš tipa dva tri dana da ih trošiš po tri put dnevno da bi primetio kako se telo samo od sebe resetuje i priprema za miran san.
Moj top tier list za nerve/spavanje:

3. Kalium Muriaticum (Potassium Chloride)
2. Natrium Muriaticum (Sodium Chloride)
1. Kalium Phos (Potassium Phosphate)

Namerno sam napisao ovako jer su univerzalni nazivi, da sam pisao na srpskom pa da tražiš dejstva po netu samo bi se zbunio

3. Kalium Muriaticum (Potassium Chloride)
2. Natrium Muriaticum (Sodium Chloride)
1. Kalium Phos (Potassium Phosphate)

3. Kalijumova so
2. Kuhinjska so
1. Kalijum Fosfat

Ako te ipak zanima na srpskom. Kalijumova so, bilo koja radnja zdrave hrane. Kuhinjska so, bilo koja radnja. Kalijum fosfat, apoteka ili bolja prodavnica zdrave hrane.

E a što se spavanja tiče, kako spavaš inače Maestro? Redovno sve pa ti se desi jednom u nikad da ostaneš do 4 budan ili je ovo učestalo?