ja brijem, jaja i okolojajne predele. i izgleda veci kada je obrijan (nije da mi to treba nego eto od viska glava ne boli jelte ) buljsona nisam, daleko od ociju daleko od srca. a sto se tice zenskog pola ako se nada lizanju onda nek se obrije. i to lepo, ne volim kad bocka pa mi iritira kozu.
Реално, баш ми бриди курац да бријем јаја и околину. Гајим овако дивљачки, па кад се риба ухвати за лијане синџо, узјаше га па још повуче оно растиње, е тад си брате свршио.
ne znam sta da vam kazem osim: ako niste nikad obrijali jaja obrijajte ih obavezno, bar jednom pa ako vam se ne svidi vratite se na staro. a svidece vam se.
Jes ovaj Cara zna da objasni, tako reci, sad kontam. Ali čekaj, pa brada bocka, a ako obriješ jajca, onda će i ona da bockaju.
ja volem da brijem genitalije..al od riba..moje ne...
al riba ako nije brijana prvo je obrijem pa posle jebem..drukče neću a i ne umem...
naravno
Ja kad vidim da je žemsko dole obrijano meni muška snaga opane 30% odoka. Nije to to.
ma i 70% da opadne ono tries vrsi poso ;)
ja brijem, jaja i okolojajne predele. i izgleda veci kada je obrijan (nije da mi to treba nego eto od viska glava ne boli jelte ) buljsona nisam, daleko od ociju daleko od srca. a sto se tice zenskog pola ako se nada lizanju onda nek se obrije. i to lepo, ne volim kad bocka pa mi iritira kozu.
A jezik neće da ti iritira?
ja odem na depilaciju ko gospodin čoek, da tu urade stručne koke
http://www.youtube.com/watch?v=kjFWFE-8dfA
Мене су једном у основној оптужили да сам бријао јаја ножем у учионици, за време великог одмора. А нисам, кеве ми.
Реално, баш ми бриди курац да бријем јаја и околину. Гајим овако дивљачки, па кад се риба ухвати за лијане синџо, узјаше га па још повуче оно растиње, е тад си брате свршио.
Реално. :)
ПРАВДА ЗА ЛИПОВИЦУ!
ДРВОСЕЧЕ НЕ ЈЕБУ!
ДЛАКАВИ ГОРШТАЦИ ЈЕБУ!
hahahha koji ste vi ludaci!
Где сте били кад је отворена ова тема, бре:
http://vukajlija.com/forum/teme/15224?strana=1
Елем, у праву је Цара. Јаја мора да су ћелава као Саша Ђорђевић.
Ne brijem. Šišam ih mašinicom za šišanje. Izuzev u periodu od početka decembra do kraja februara. Tad puštam da rastu-ne znam zašto.
Како јаја ошишаш машиницом?
Ћесисечеш!
Makazice su keva. NIsam lud da prinesem žilet pa da se češem na svakih 15 sekundi..
Takođe. I ne Džimi, ne isećeš muda. Lepo se sve ošiša. I bolji je osećaj od brijanja.
ne znam sta da vam kazem osim: ako niste nikad obrijali jaja obrijajte ih obavezno, bar jednom pa ako vam se ne svidi vratite se na staro. a svidece vam se.
Ћесисечеш!
Ma jok, sam malo odvojiš oštrice onom polugom, minorno. I dobro zetegneš kožetinu. Radi k'o sat.