- ПдLulaby.
А?
- Mbanovan
Mene, to jest, sebe.
Losa produkcija je skroz skenjala taj album.Ти уради римастеринг, у твојој продукцији. :) Албум откида, такав какав је. Можда је могло боље, ко ће га знати. Из Сент енгра се назире одлична идеја и јак албум, али они бубњеви...уф, немам толко ''истанчан'' слух. Волим Јувентус, овде има више јебених миланеза!
- k
Mlađana Dinkića, animal print, balans jogurt sa pšeničnim klicama i Ognjena Amidžića.
- kJe l' ti, darling, voliš beli luk? Sa slaninom i paradajzom, a? :)
Obožavam. Tata mi nasecka slanine i luka i paradjza i odvalim se kao krava. A ja volim i crni. Mećem ga u sva jela i sad ću da idem po pljeskavicu sa lukom jer mi prokrčaše creva.
Ти бубњеви јебу. :)
Јеси био некад на проби бенда и чуо некомпресован, сиров звук? Е, то је то.Daj Džimi, tako zvuči samo bend koji ne zna da se podesi kako treba. Dobar bend na probi zvuči kao i na svirci. Tako možda zvuče bendovi sa pojačalima od 10 vati. :)
Meni je taj album očaj. Ne zbog toga što se Metalika prodala, ili tako nešto, svi albumi mogu da prodju (iako su prva 4 stvarno vrh), osim tog. Čak i sa tog pesma St. Anger mi je dojajna. Ali ostatak... Daj brate. Zbljuv.
Elem, gotivim Milića Vukašinovića i to mnogo. Čovek jebe.
EDIT: Ali da, što se tiče bubnjeva baš u pesmi St. Anger, tu su mi dojajni jer baš dočaravaju sav taj bes koji je Hetfild i nameravao da ispolji u pesmi. I spot mi je do jaja za tu pesmu. Tvorza. Fakjea.
Јеси био некад на проби бенда и чуо некомпресован, сиров звук?Јесам. Зато и кажем. Једно је када одем код буразера у подрум и слушам их како лупају, пију пиво и разбијају главу где да скрпе кинту за неки снимак, а ПОТПУНО друго када скинем МЕТАЛИКИН албум високе продукције с нета и чујем исту буку као ону што допире из подрума. Ако си у бенду, можда си навикао, ја - нисам. :) Мада кул, нисам рекао да је СЕ лош, једноставно мање ми се допада од поменутог Џастиса. Ипак је Џастис Џастис. :)
- Mbanovan
Volim probleme. Ako nemam problema, ja ih napravim. Ponekad svesno, ponekad nesvesno.