Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
http://www.vaseljenska.com/wp-content/uploads/2011/06/Smrt-Drzavi-panel-gej-parada1.jpg
Nek mi neko objasni kako se ovim bore protiv homofobije
Ko je bezgrešan, neka prvi baci kamen, to omladinu uči hrišćanstvo toliko drago obrazovcima. Ja kao pošten parafiličar ne mogu osuditi šetnju tih mladih momaka i devojaka.
Управо.
http://www.vaseljenska.com/wp-content/uploads/2011/06/Smrt-Drzavi-panel-gej-parada1.jpg
Nek mi neko objasni kako se ovim bore protiv homofobije
Јеботе, види овога... То је неки лик са Филозофског, из неке анархистичке организације. У првој години свог студирања сам ишао на два студенстка протеста, а после сам одустао кад сам схватио да овај и његова екипа користе то за промоцију своје организације. Гурају се где стигну, ево видим сад и међу педере. Додуше, чини ми се да без њих не би било никаквих студенстких протеста (па тиме ни притиска на министарство), али ајде то је друга тема.
na gej paradi ima najmanje gejeva,sve sami pederi koji 'oce da se promovisu u urbanu raju.svi bi hteli da budu sergej trifunovic.
Anarho peder bokte.
Bez obzira ko drži to.Kako se niko nije setio da mu kaže da spusti to.Misliš da je recimo bio neki naci plakat sa sve znakovima obraza da bi šetao s tim.Ili zašto ne bi recimo mogo neki obrazovac da uđe na paraadu i da vidimo plakate "ljubav protiv rasizma" i "ubi ubi ubi pedera" jedan do drugog.Bilo bi dojaja pošto su i jedni i drugi ista govna samo što su ovi drugi malo agresivnija govna.
Nego smorilo je ovo peder šizenje još prošle godine.Nek šetaju meni ne smetaju al neka fino plate obezbeđenje kad im milicija nije po volji.
Баш то. Како је онај Аздејковић или ко већ испљувао пандуре, још говно има нешто против ПАШТЕТЕ И ЦРНОГ ЛУКА, ЕЈ БРЕ!
Нека је и организују, али да сами сносе последице због лоше организације, као и фудбалски клубови на чијим утакмицама такође има полиције.
Ma svi tu najviše mrze pandure.
SMVT PEDEVIMA!!1
Ja ovo tek sada videla. Zanimljivo.
http://blip.tv/b92/ivan-netrpeljivost-ivan-intolerance-4246967
"Poštujte moju različitost, to što sam različit ne znači da nisam podjednako vredan", baš zvuči nekako gej.
има она прича кад пандур говори како се најбоље туцају они фрајери што бацају камење на ове што парадирају :)
оно као... државо, умри и заштити нас
знају и они да би и политичари бацали камење на њих, као и велика већина народа, да не морају да се увлаче јевропи у гујсцу. чак и Чедомир иако им се представља као пријатељ, купује гласове само. сви смо ми како рече једаред Бурзум "конзервативне хомофобичне геџе" на крају крајева :)
елем, ја сам против параде али нисам протв педера. шта се мене тиче ко кога прца спреда или страга? боли ме курац! њихова спаваћа соба, њихова ствар. проблем је што су те њихове организације контрадикторне, неће да их третирају као сексуалне мањине а опет натрљавају људима на нос да јесу сексуалне мањине овим парадирањем и гостовањима по жљ емисијама на телевизији. па ко је овде луд?
Čiji si dupli?
Oni imaju problem koji se zove anksioznost a kad se to poveže sa inatom i eksponiranjem dobija se parada. Kada budu izlečili anksioznost onda će shvatiti da je parada potpuno nebitna i promašena stvar.
Ветте
Ne kaki, molim te. Po tom principu trebalo bi zabraniti 90% TV programa koji nosi oznaku +12.
тачно, али није то тема овде
Kako nije? Kad ti je nešto argument za tvrdnju, onda opovrgavanje tog argumenta pomalo obesnaži tu tvoju tvrdnju? Ili nije tako?
ја се не сећам да сам као аргумент навео " 90% TV programa ". то си сам извео ти, ја сам се само сложио са закључком и рекао да је офтопик.
Pošto nije u redu ispoljavati svoju seksualnost u javnosti, moje konzervativne hrišćanske poglede na svet užasno vređa pojava na kioscima ženskih časopisa sa naslovima tipa "Orgazam - doživite ga u sedam lakih poteza", "Vaša G-tačka, skrivena škrinja sa blagom", isto kao i onaj Men's healt sa člancima "Ostvarite ekstazu, neka vam partnerka masira prostatu" i "Novi penis - novi život". Zato pozivam na razbijanje i spaljivanje svih kioska štampe koji ovu besramnu antihrišćansku propagandu stavljaju nasred ulice, da to DECA!!! eeej, mogu da vide! Takođe, u skladu sa patrijarhalno-hrišćanskim moralom, a u svrhu zabrane propagiranja nemoralnih seksualnih aktivnosti, pozivam policiju da tinejdžere koji se maze i dodiruju u parkovima i na sličnim javnim mestima podvrgne prekršajnoj odgovornosti. Onaj koji napravi neki seksualno protumačivi gest pred DECOM, eeeeej, DECOOOM!!! kazniće se sa tri do pet godina teškog rada na izgradnji koridora 11, a sve psovke koje uključuju koitus, upotrebljene na mestima gde ih deca mogu ćuti, kazniće se prekršajno od pet do sedam hiljada dinara.