Prijava

Смрад је смрад. Штавише, многи су смрадови према својој деци, јер су деца ''њихова'', па им се може. Њихово су власништво. А другим људима не смеју да писну.

jeste, a isto i obrnuto.a još, mnoga deca i nisu svesna koliki su im roditelji smradovi u društvu, i vaspitani su da im je njihovo ponašanje normalno, tako odrastaju i postaje najčešće još i gori a totalno nesvesni toga, to je normalno za njihov pojam.

И управо је кућни одгој то што ме спречава да ти узвратим истом мером.

Brate pičko.

eto, što je sad pička?

Poslaše me na fakultet, postao sam mnogo živčan zbog studija.

eto, što je sad pička?

Zato što ne smije da uzvrati. Znam ga ja, nije toliko dostojanstven inače :)

pravi se fin na internetu :)

Zato što ne smije da uzvrati. Znam ga ja, nije toliko dostojanstven inače :)

Šupičkumaterinu!
:)

Šupičkumaterinu!
:)

'Fala brate :)

Ja mogu reći da je veliku ulogu u mom vaspitanju imala majka. Otac me nikad u životu nije udario, i sve mi je dozvoljavao ( dobro, ne baš sve, ali o5 nije se toliko trudio oko mene i burazera). Jako joj je bila bitna škola i mnogo me je forsirala. Drago mi je zbog toga, jer danas ne bih bila ovde gde jesam. Sve sam imala u matrijalnom smislu i navikla sam da uvek dobijam, a nikad gubim. Eto, možda joj to zameram, što me nije naučila da prihvatam padove stoički. I da, uvek mi je pričala da su ljudi stoke i da ne verujem svakome, tako da sam dosta nepoverljiva. Pa i ne dešavaju mi s tolike bezvezne stvari, ali kad ih doživim, onda je to: Kuku, lele. Ćutljiva sam. I Razmažena, ali to nije ništa preterano. Mislim kakvih sve ima, ja sam zlato :-D (mada su mi nekoliko puta rekla da sam azdisla, ali ja to negodujem). Ma moja mama je super, ni ćale mi nije loš, ali o5, mama je keva! xD

Ćutljiva sam.

Опуштено, ниси једина. :)