Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Turske serije.
Narafski, sva ova gomna na koja mnogi svršavaju od Fejsa preko Pinka, Gospodara prstenaca, jebeni Šošenk, ali samo zato što ga svi dižu u nebesa, inače je dobar film, ali mi se smučio baš zato što svi smaraju kako je fantastičan, Hari Poter apsolutnojebenosvidelovi, ONA PESMA ŠTO JE POSTALA HIT, ĐERONIMO (JEBOTEBOGUPIČKU, NA KOJOJ JA PLANETI ŽIVIM!), obično matorci vole slatki kupus, a meni se jebeno povraća od istog i urnebes. Eto, nisam nešto mrzljiv. :)
Brate, gde si ti video da je ona debeloguza? Ja na kojoj god slici ili gde god da sam je video, izgledala je negde više negde manje vrhunski, ali nikad nije bila baš debela. Sećam se onog spota Crazy in love, smor nad smorovima kad sam je vid'o!
Bijons i Rijana, sve moj do mojega...
Pljujem po ljudima koji nakon što su na jedite jade završili faks i preko stranke dobili posao, odmah uzdigli u nebesa i počeli da se uz sve muke trude da govore gramatički korektno i sa blaženosmirenim akcentom, glumeći neku visoko rafiniranu kulturu i finoću, a i ja i oni znamo da kući, kada ih niko ne gleda, slušaju Svijet Renomea, čačkaju nos kažiprstom i brišu dupe prošlonedeljnim novinama. Takođe pljujem na ljude koji čim steknu neku školu počnu da omalovažavaju manje obrazovane od sebe. Sticajem okolnosti, okružen sam magistrima i doktorima nauka, i mogu reći da je svaki treći čovek iz mog rodnog sela pametniji od njih za život i da se sa seljakom možeš i lepše našaliti, kao i čuti više korisnijih i pametnijih stvari.
Pljujem po ljudima koji nakon što su na jedite jade završili faks i preko stranke dobili posao, odmah uzdigli u nebesa i počeli da se uz sve muke trude da govore gramatički korektno i sa blaženosmirenim akcentom, glumeći neku visoko rafiniranu kulturu i finoću, a i ja i oni znamo da kući, kada ih niko ne gleda, slušaju Svijet Renomea, čačkaju nos kažiprstom i brišu dupe prošlonedeljnim novinama. Takođe pljujem na ljude koji čim steknu neku školu počnu da omalovažavaju manje obrazovane od sebe. Sticajem okolnosti, okružen sam magistrima i doktorima nauka, i mogu reći da je svaki treći čovek iz mog rodnog sela pametniji od njih za život i da se sa seljakom možeš i lepše našaliti, kao i čuti više korisnijih i pametnijih stvari.
А чек, тај тип људи сви готиве, а ти их пљујеш? :)
http://favim.com/orig/201107/06/beautiful-beyonce-fat-lovely-photoshop-fail-real-woman-Favim.com-96200.jpg
http://celebritiesgettingfat.com/wp-content/uploads/2011/09/beyonce-bikini-fat.jpg
Ako ovo nije debelo ja sam jebena Meri Popins
Партизан. :)
Da, zaboravio sam da navedem da pljujem po pojavi DEBELIH GUZICETINA svinjskih dimenzija, a koje u zadnjih 10 godina ziljave televizije forsiraju kao nesto gotivno i neverovatno seksi. Koliko god debele celebrity svinje forsirale to kao gotivno iz prostog razloga sto su isuvise velike i nekulturne svinje da bi smrsale, meni debela guzica celulitara nikad nece podici karu.
Pa, ne bih baš rekao SVI, ali generalno postoji tendencija da se očekuje uštirkano ponašanje, propraćeno glumatanjem rafiniranosti i karikirane produhovljenosti sa porastom plastića diploma na koje vise na zidovima, uz ukrućeni stav tela kao da glogov kolac ućeran u dupe zamenjuje kičmu. Eto to mi ide na kurac. Pa šta ako neko ima školu, nije Boga uhvatio za levo jaje. Ako ćemo već da budemo da teramo mak na konac, nema pojma u svemiru da ga svi sem nekolicine osoba vole, stoga po toj logici ni jedan post u ovoj temi ne bi trebalo da bude objavljen ;-)
Pa Devetare, ne gotive ih svi. Ima i nas normalnih. :)
U jebote, ovo nisam video. Povlačim reč, ali samo za ovaj trenutni period, jer je pre bila prepička! :)
Bushido ne prdi, Bijosne je prepička..Debelguze FTЊ!!
Ja lično ne volim ove anoreksičarke, nisu nimalo sexy, žuljaju u svim pozama.
I četvrtaste cvikeri uz kaputiće.
Ne volim mršave žene, nije mi ćeif ako je ne pljasnem po desnom guzu a udar se k'o cunami ne premesti preko levog i tako zaosciluje jedno pešest puta dok ga trenje salceta ne pretvori u toplotnu energiju koja po ovakoj zimi i na ovu skupoću dobro dođe da ugreje stan.
Nikada nisam voleo ni klince ni matorce.
Anđelinu Džoli, Barselonu, kraljevska sranja, jebeni tenis, košarku, domaće filmove i serije, sve filmove u suštini, mačketine odvratne, sve vrste muzike nastale poslije 1990, sve pjesme na koje se svi nalože i traže milion značenja, a u stvari je pisac samo bio nadrogiran i pisao je prve riječi koje su mu padale na pamet, sve vrste poezije, sem ruske i srpske, a pogotovo raspale Francuze, svu zapadnu književnost, itd, itd, itd..
Ivana...Ivana Zigon?!?!
Čitam ono što mogu da razumijem. Jbg, do mene je.
Nisam baš Ivana, briga me za Kosovo.
Imas knjige francuskih i nemackih posaca koje su prevedene na nas jezik. Daj im sansu.
Јебига, Руси су имали једну од најјачих литерарних школа, ја не могу да читам нпр. енглеску поезију, некако је бездушна, док ми француска и није тако лоша, а италијанска је сачињена од квалитета, но како ко воли.
Стари трик, брига ме за Косово, ал' за Метохију одгризавам носове.
Rastužuje me kad pročitam nešto njihovo, vidim da neko dobije pare da prevede nešto i onda to uradi k'o da je Koštunica prevodio Miroslavljevo jevanđelje. A ne volim kad sam tužna.