Svi gotive, a ja pljujem...

1. Raspali Real Madrid i još raspalijeg Mihaela Šumahera.

2. sve pjesme na koje se svi nalože i traže milion značenja, a u stvari je pisac samo bio nadrogiran i pisao je prve riječi koje su mu padale na pamet

Mrziš Nirvanine pesme? :D

Raspali Real Madrid i još raspalijeg Mihaela Šumahera.

+11425847648968956436436

3. Care, Italija mi je više jug, ja sam mislila na Francuze, Britance, Nijemce, i dijelom skandinavce. :)
    A Kosovo me nije nikad doticalo zato što nit' sam kad bila nešto posebno upućena, nit' mogu nešto da promijenim + nerviraju me ovi koji glume neke borce za pravdu, pičke materine, a sve iz udobne foteljice za kompom.
    Seljaci.

4. ЈЕБЕНА НУТЕЛА!

5. ЈЕБЕНА НУТЕЛА!

Eurokrem zakon!

6. популарност мале видре

7. Фејс! Дејс нема фејс!

И та нутела, тако је снобовска! ПУ! :Д

8. Frigidnu Džejnu Džejmison i trblavog Rona Džeremija.

9. Raspali Real Madrid i još raspalijeg Mihaela Šumahera.

Upravo. Ziveli Atletiko i Huan Pablo Montoja.

10. Nabijem Huan Pabla Montoju na kurac. I one američke ringišpil utrke. Nabijem.

11. A Kosovo me nije nikad doticalo zato što nit' sam kad bila nešto posebno upućena, nit' mogu nešto da promijenim + nerviraju me ovi koji glume neke borce za pravdu, pičke materine, a sve iz udobne foteljice za kompom.
    Seljaci.

ovo. a kome je stalo nek se preseli tamo nemoj ovde da mi palamudite. da se nisu doseljavali u pomahnitalom broju ne bi bilo problema u stratu.

i još šveps i sva gorka pića, RUM, to je obično svima šokantno, al nije do mene jer sam na rum alergična.
    ne volim druga mesa osim od svinje, krave, kokške, ovce i ribe. eventualno lignje mogu da dođu u obzir al i to mi testira granice. ostalo jednostavno ne moram a jedem, dovoljno mi je gore navedeno.
    posebno me iziritira kad mi neko uvali namerno konjetinu i zečetinu da pojedem. i pojedem i šta sad..ne razumem.
    ne volim metal(čekam sad javni progon sa sajta).

12. Bejlis.

Jebote, koji sam ja hejter!

13. ne volim druga mesa osim od svinje, krave, kokške, ovce i ribe.

Zar postoje druge vrste ?

Golfa jebeno dvojku.. Najgore auto na svijet.. Samo mu dijelovi jeftini pa se sirotinja primila-..

14. Вино. Било које, било какво.

15. čekam sad javni progon sa sajta

Nismo mi tolika govna. Pustićemo te da zatražiš trajni ban.

16. уууу голф двојка, сваки пут кад узмем ауто огласе, прво погледам да ли је том говнету од кола пала цена, за малер, држи цену маму му његову.

17. jel ovo neka hipster hejting thema?

18. jel ovo neka hipster hejting thema?

Da

19. - Nikki Benz
    - Montevideo,Bog te video
    - I naravno jebeni Golf 2,najgore auto kod nas !!!!

20. - Lord of the rings
    - McDonalds
    - Nutella
    - Vinjak

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.