Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dobro je dok uvek ima vas iskusnih matoraca sa životnom školom da nas izvedete na pravi put
http://images.wikia.com/assassinscreed/images/2/2c/Gandhi1.jpg
Хахаха, Буксно укључи се и ти. :)
Шта би било кад би било. Рекао сам своје, ти у последњем посту ништа ново ниси додао само си урадио микс претходних својих постова те зато завршавам расправу. И иначе смо испемовали тему.
Okej. Al ja je završavam, moja je zadnja.
Manu Čao. Tog čoveka ne mogu nikako da svarim. Povraća mi se od onog Me gustas tu.
JEBENI BALAŠEVIĆ!
Seriju Lud zbunjen normalan. Toliko iritantne i loše glume u jednoj seriji je previše čak i za najtolerantnije.
+1
Toliko očajnih retardiranih fazona iz viceva na koje se ljudi primaju...
Uopšte me nervira sva ta prenaglašena gluma, zato ne volim pozorište iako nikad nisam bio, al sam gledao na televiziji pa znam, onda se preseravaju oni iz Top Gira, pa oni štreberi iz Big Beng Teorije, čini mi se da se tako zove serija, a Kursadžije već mogu da gledam, jes da i oni seru al barem manje, i njih kad gledaš znaš da gledaš jeftinu zabavu al oni se barem ne trude da budu išta više od toga. Onaj Srbin što mijenja Gedžu naprosto loše glumi.
Кења ми се искрено од оваквих прича.... Таленат је таленат без обзира на време, а данас да игра тренирао би у истим условима као и сви други играчи.... Тако да би пишао по свим овим набеђеним звездицама типа Кристијано и Меси....
JEBENI BALAŠEVIĆ!
Потписујем....
Dubioza. Imaju možda 3-4 dobre pesme. A sve su na foru "Oni kradu, oni kradu, oni kradu, al će da najebu bem im ćer".
Mislim da pojave tipa Balasevic, Kako sam upoznao vasu majku i slicne ne treba ni komentarisati. Esencija govneta. Sad, sto postoje koprofazi, to nije nas problem.
ovo. ali izuzimajući dio da imaju 3-4 dobre pjesme. nemaju nijednu.
A meni se žestoko kenja od ovakvih mudrosera koji drže fudbal u malom prstu.
Mesi nabeđena zvezdica?? Može da kaže samo neka devojčica koja nije odgledala nijednu utakmicu.
Kolko god da ga ne volim dečko je vrhunski igrač. Brz kao strela, a lopta mu se ne odvaja od noge na kad piči sprint. Da, u pravu si, baš je nabeđen.
Dr. House...serije tipa CSI: Majami, CSI: Albukerki, CSI: Nebraska...
Nutela. Bude mi muka koliko je slatko. Azra. Užasno precenjena. I ono govno asdf movie ili kako god se zove.
nutela je kurac
a azru upravo slusam. lolo
slazem se sa sedplasom...
Dobro, aj za Kristijana što si rekao da je nabeđen jer i jeste, ali je ipak i on vrhunski igrač, ali Mesi nabeđena zvezdica? Odakle ti to, rođače? :)
Dadadadaa! Jebeno prezirem kad čujem da neko kaže fazon jao, kako je dobra serija, jao instant svršavam na Izeta itd. Jeb'o vas taj matori idiot.
Ma ne kažem da je Azra loša, ali moje je uverenje da je precenjena, naročito djonijevi tekstovi.
Ох не, немој ме овако спуштати, не знам како да одговорим на овакве прозивке....
Одузми му онда Барсин везни ред који је вероватно један од најбољих икада и добићеш Месија у аргентинској репрезентацији - играча који погађа сваке преступне.... Марадона му је на светском дао невиђену слободу у игри, а није ни гол дао, не знам је ли и асистенцију уписао....
Данас су у фудбалу преплаћене сека персе.... Уосталом и конкуренција међу дефанзивцима је никаква у поређењу са само 10-15 година раније.... Зато је један Хавијер Занети и могао да га лагано затвори пре 2 године у полуфиналу ЛШ....