A ne ozb, doveden je da cuva ledja ovom manijaku, verujem da jedino moze da osvoji ako VER polomi noge ili tako nesto. Nema slucajnosti, ujebace ga koliko danas ako ver skoci na 2. poziciju a hoce do 10 kruga
Naravno to se ne dovodi u pitanje, doveden je da bude red bulova verzija botasa ali ko zna, mozda se pobudio i otkazao poslusnost kao rozberg 2016-te xd
Mene vise brine od potencijalnog team ordera to sto ume jako da failuje vikend i da ga onda nema nigde a osim njega maxa nema ko da ugrozi u normalnim okolnostima. Za eventualno borbu za titulu bice naravno potrebno i malo srece, eto kao juce gde se lekler zabija u zid u odsudnom trenutku. Predugacka je sezona, ko zna, samo da se malo zakuva pa kako god, nek osvoji i Strol I dont care
Meni je trka bila baš dobra, bilo je mašala PRETICANJA za one koji to vole, interesantne strategije, publika solidna, samo jebote ono ciganisanje sa lažnim jahtama u lažnoj vodi ŠKK koja seljana.
Jedan malecni deo mene (ne taj deo) se ponadao da ce proraditi vrela krv i da ce perez pustiti kocnicu i zabosti nos svog bolida u maxov bok uz objasnjenje kako je to racing incident, prolkizao bolid sta sad da radimo okrecemo se sledecoj trci
Ovu stazu treba izbaciti iz kalendara, kao i sakir. Ostavio bih saudi arabiju samo iz razloga sto je ulicna trka i ima incidenata pa moze da se zakuva.
Proklet da je genije ejdrijen njuia i njegov predominantni bolid svake godine isto sranje imamo neki novi povampireni mercedes :(
Hehe
A ne ozb, doveden je da cuva ledja ovom manijaku, verujem da jedino moze da osvoji ako VER polomi noge ili tako nesto. Nema slucajnosti, ujebace ga koliko danas ako ver skoci na 2. poziciju a hoce do 10 kruga
Naravno to se ne dovodi u pitanje, doveden je da bude red bulova verzija botasa ali ko zna, mozda se pobudio i otkazao poslusnost kao rozberg 2016-te xd
Mene vise brine od potencijalnog team ordera to sto ume jako da failuje vikend i da ga onda nema nigde a osim njega maxa nema ko da ugrozi u normalnim okolnostima. Za eventualno borbu za titulu bice naravno potrebno i malo srece, eto kao juce gde se lekler zabija u zid u odsudnom trenutku. Predugacka je sezona, ko zna, samo da se malo zakuva pa kako god, nek osvoji i Strol I dont care
‘Murica fak jea!
Na sta li ce tek las vegas da lici
Moje predvidjanje je da ce ovo da bude supwr dosadna trka
trka je toliko dosadna da alonso prati sta radi strol haha kakav doktor
mislio sam da perez cuva gume za borbu sa maxom ali ne moze da pridje maxu ovu trku, nerealno s obzirom na tempo u bakuu..koja razlika.
ferari opasan tempo, lekler ljutu borbu vodio sa mocnim magnusenom xddd
Koja bulja od trke i od el grande milovana pereza, o cemu mi pricamo, nadamo se zakuvavanju, ono potpuni kolaps svega osim VER mamu mu jebem
Meni je trka bila baš dobra, bilo je mašala PRETICANJA za one koji to vole, interesantne strategije, publika solidna, samo jebote ono ciganisanje sa lažnim jahtama u lažnoj vodi ŠKK koja seljana.
Nije tolko losa trka ako navijas za verstapena, bilo tu izmedju njega i pereza jedno 3s napetosti
Ovo ostalo, preticanja od 10-20 mesta nije mi jasno zasto je bilo kom zanimljivo
3s napetosti bukv, uzas
Jedan malecni deo mene (ne taj deo) se ponadao da ce proraditi vrela krv i da ce perez pustiti kocnicu i zabosti nos svog bolida u maxov bok uz objasnjenje kako je to racing incident, prolkizao bolid sta sad da radimo okrecemo se sledecoj trci
Ovu stazu treba izbaciti iz kalendara, kao i sakir. Ostavio bih saudi arabiju samo iz razloga sto je ulicna trka i ima incidenata pa moze da se zakuva.
Proklet da je genije ejdrijen njuia i njegov predominantni bolid svake godine isto sranje imamo neki novi povampireni mercedes :(
Brate sta da ocekujemo od staze koja napravljena na parkingu stadiona?
realno :(
Još ste vi mladi, zeleni i neiskusni.
DVMA VAS BUPEVTET.
F1's Chief Technical Officer Symonds said:
“One of the things we want to do is make the cars a little smaller because they’ve grown massively over the last few years.”
citaju vuku iz offa
https://www.b92.net/sport/automoto/f1.php?yyyy=2023&mm=05&dd=17&nav_id=2334949
:(
Rip imola
Pa majke mu ga nabijem, sto ne poplavi majami ili katar ili ta sranja
Voleli bi arapi kisu eh xd
Mislio sam da preceruju za ovo ali kad sam video slike ono je ozb prica, bukv vanredno stanje.
https://www.klix.ba/sport/formula1/japanci-su-zaista-posebni-vozac-formule-1-tsunoda-cistio-ulicu-nakon-poplava-u-italiji/230519063