Da li je drkanje greh?

1. Које сте дркаџије. Нико да ми одговори...

Mora misionarska poza da bude. I da ne bude sreda, petak, subota, nedelja, ili neki post uopšte. I mora da bude noću. I nema gutanja.

2. Da li vam teče krv dok ga drkate?

Дуле, честитам.

3. Хвала, ТД.

4. Ovo mi se redovno dešava....

5. Meni su ovakve teme uistinu retardirane. Niko iskreno ne misli da je to greh, nego dođu i da bi ispali zanimljivi pišu kako će te Bog kazniti i kako si nevernik.
    Žao mi je što vam rušim sneška, ali jbg. :)

6. Zločesta pufnice, odgovorio sam na prethodnoj strani ono o seksu.

Evo, kopiram i ovdje da ne moraš listat:

Jovicicu, reci ti meni nesto. Da li mislis da je razumno pristati na brak sa nekim sa kojim nemas pojma da li si seksualno kompatibilan? Mislis da je razumno rizikovati nikakav seksualni zivot, iz koga, slozices se, proisticu mnoge frustracije?

JPSD21V: "Taj predbračni seks je nužno zlo. Iz tih i drugih razloga, treba ga upražnjavati, da bi se izbjegli ti problemi"

JH: "Ali to je ipak grijeh. Nadam se da će Bog to oprostiti, kao i drkanje. A ko zna, možda je moguće tu seksualnu kompatibilnost naslutiti i intuitivno, bez isprobavanja".

JPSD21V: "Da ali s obzirom da se uzima kao AKSIOM da će skoro svaka žena danas očekivati seks prije braka, a da bi pominjanje te stvari vezane za religiju moglo da dovede do toga da me ona ekspresno ostavi, misleći da sam neki fanatik, onda ću po svoj prilci pristupiti predbračnom seksu, i nadati se da će mi Bog oprostiti. Takođe, tu postoji mogućnost višeg dobra, a to je da nakon stupanja u brak sa tom ženom, na nju prenesem neke hrišćanske ideje i vjeru u Boga, pa bi onda imali jednog vjernika više, a to se možda ne bi desilo, da sam odma na početku rekao "ništa pre braka".

JH: "Fine su to pričice, ali opet, grijeh, racionalizacija..."

JOVIČIĆ (kompletan ;)) : E jebi ga sad. Šta bude biće, misliću post festum.

7. PA TI NISI PRAVI HRISCANIN!!!!!!!!!!!!))))))))))) NEVERNICEEEEEE! TI SI GORI OD ONIH SEKTASA, GRESNICEEEEEEEEEEE!!!!!!:))))))

8. Ovo mi se redovno dešava....

Dule, ti si stručnjak za to, reci mi da li će da ti baca u levu stranu ako si dešnjak a u desnu ako si levak, ili tu ne postoji povezanost?

9. Predlažem da organizujemo takmičenje.... u drkanju....

Ko najbrže srvši taj je pobednik i dobija titulu "Najbrža ruka Vukajlije"

Ko je za?

10. Jtu, jesi li ti autoerotican?

11. Dule, ti si stručnjak za to, reci mi da li će da ti baca u levu stranu ako si dešnjak a u desnu ako si levak, ili tu ne postoji povezanost?

Postoji tu zavisnost... neka vrsta komplanarnosti.... dešnjak sam i u desnu vuče....

12. PA TI NISI PRAVI HRISCANIN!!!!!!!!!!!!))))))))))) NEVERNICEEEEEE! TI SI GORI OD ONIH SEKTASA, GRESNICEEEEEEEEEEE!!!!!!:))))))

Prihvatam šalu.

Ja sam vjernik u tome što vjerujem u Boga. Ali daleko od toga da sam bezgrešan. Kao i svi ljudi i ja sam grešan. To što su i ostali grešni ne opravdava me ni najmanje. Jedino me Bog može opravdati svojom milošću.

Hristos je stradanjem na krstu iskupio grijehe čovječanstva. Ko vjeruje može biti spasen.

I ko ne vjeruje može biti spasen, ako počne da vjeruje.

I onaj koji ne vjeruje, i nikad ni ne počne vjerovati, može takođe biti spasen, ako on nije kriv za svoje nevjerovanje - npr. mentalni defekt, ili rođenje u kulturi u kojoj nema nikakvog kontakta sa hrišćanstvom.

Generalno tvrdim da je Bog dobar i da želi da se što veći broj ljudi spasi.

13. Da li ga sada neko drka dok mrsomudimo ovde????

14. Pufnice,
    Ne mislim ništa... ko ih jebe....

15. I onaj koji ne vjeruje, i nikad ni ne počne vjerovati, može takođe biti spasen, ako on nije kriv za svoje nevjerovanje - npr. mentalni defekt, ili rođenje u kulturi u kojoj nema nikakvog kontakta sa hrišćanstvom.

Kako je ovo dobro. Kod mene je Jovičić totalno obrnuo krug, sad nema šanse da me nervira, došao sam do puštanja suza. :)

16. Blek, ja samo govorim svoj lični stav - možda to i nije zvaničan stav vjere. Po mom mišljenju neko ko nije imao teoretsku šansu da postane hrišćanin ne može da odgovara za to jer nije njegova krivica.