![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Šta je čmar?
A vi zene? Prangijate l' je?
Casni i iskreni postovalac masturbacije
А ако она њему, како бих рекао... изонанише, па онда он њој при крају стави, како бих рекао... пенис, у како бих рекао... вагину, и онда, како бих рекао... ејакулира... јел то онда грех? Мислим, нема расипања ресурса. Мислим да је чак и енергетски ефикасније ако се помера само рука из лакта, него цело тело, а?
Nije, ne dodiruješ ga rukom.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E sada, morao je da se kastrira u cilju izbegavanja pritiska telesnog na svoje duhovno. Da li to znači da svaki vernik mora da se kastrira da ne bi bio pod pritiskom telesnog?
U isto vreme se postavlja pitanje njegove posvećenosti veri kada nije mogao da duhom nadvlada telesno i kada je mrao da pribegne sakaćenju kako bi bio verniji vernik.
Mislim da se radi o običnom slabiću koji je morao da se kastrira kako bi se Bogu efikasnije dodvorio i umirio sospstvenu savest.
Ja sam čuo da ženskinje mnogo češće dožive orgazam tokom masturbacije nego tokom seksa. Jel to tačno?
Je, Ajvaru. Tuzno.
sama sebe najbolje poznaje, jbg
Upravo to jjovo. Kojekude, ako je greh, ja ću da provedem večnost u paklu.
Uf... Ako je greh, ja sam danas opasno zgrešio.
Које сте дркаџије. Нико да ми одговори...
Vidi, još kako jeste, utoliko što zloupotrebljavaš biološku funkciju nadraživosti koja je namenjena podsticanju na parenje. Samougođavanje - kao i pušenje, prejedanje, prekomerna seksualna aktivnost (da, čak i sa svojom ženom). Ovo što sam napisao je tačno, ali ne verujem da ćeš dobiti odgovor koji tražiš na forumu, ako razumeš na šta mislim
Da li vam teče krv dok ga drkate?
Da li je Josip drkao pošto Mariju nije jebao?
JPSD21V: "Taj predbračni seks je nužno zlo. Iz tih i drugih razloga, treba ga upražnjavati, da bi se izbjegli ti problemi"
JH: "Ali to je ipak grijeh. Nadam se da će Bog to oprostiti, kao i drkanje. A ko zna, možda je moguće tu seksualnu kompatibilnost naslutiti i intuitivno, bez isprobavanja".
JPSD21V: "Da ali s obzirom da se uzima kao AKSIOM da će skoro svaka žena danas očekivati seks prije braka, a da bi pominjanje te stvari vezane za religiju moglo da dovede do toga da me ona ekspresno ostavi, misleći da sam neki fanatik, onda ću po svoj prilci pristupiti predbračnom seksu, i nadati se da će mi Bog oprostiti. Takođe, tu postoji mogućnost višeg dobra, a to je da nakon stupanja u brak sa tom ženom, na nju prenesem neke hrišćanske ideje i vjeru u Boga, pa bi onda imali jednog vjernika više, a to se možda ne bi desilo, da sam odma na početku rekao "ništa pre braka".
JH: "Fine su to pričice, ali opet, grijeh, racionalizacija..."
JOVIČIĆ (kompletan ;)) : E jebi ga sad. Šta bude biće, misliću post festum.
To su stigmate Dule. Čestitam, postao si svetac.
Čekaj Vehbija pa i žene ovuliraju 450 puta u toku života, rode dva deteta, ne onanišu a 448 jajnih ćelija im propadne. Onda je i to zloupotreba biološke funkcije, a ne dogadja se voljno kao kod muškaraca.
Nego Vehbija nisi li ti brat blizanac Jovi?
Masturbacija je oblik sebičluka.
Hvalo Kizo... ali mislim da stigmate ne krvare zato što im je koža odrana....