Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
@Хипнос
Такође промашај
Вукашин95, pa kako kad me gledaš?
Ахахах....мајав која грешка
Ја НИКАДА, али НИКАДА не носим фармерке, не волим их ни мало. Увек сам у дезенираним панталонама.
Коса ми је веома уредна увек (осим када је ветар).
А дезодорансе и парфеме, не волим на плитак начин, да су ми део приче, али их користим!
A nežna dušica? I to je greška?
Mene Tihi podseća na Klintona iz "What not to wear" .:)) Mislim da sam ga baš tako zamislila. xD
мајав
ти замисли да те не гледам :)
ene ga na avataru ne lupajte.
meni se svi obracaju u muskom rodu :D
mislim da voli da izlazi i da se druzi i da ima crnu kosu.
Kada vidim njega na ekranu ,pred ocima mi nekako uvek onaj mali Herkules, Ricard Sandrak,hmmmmmm............
JTU
Zeli da uvek bude u centru paznje.Voli da iritira ljude svojim snobovskim ponasanjem,ponekad ne i namerno.On je u sustini dobar decko koji samo zeli da se istakne i bude shvacen od neprosvetljene rulje koja ga okruzuje.
I voli da bude banovan na licni zahtev a posle odbanovan :)
Neverovatno je da se čitava ova tema vrti oko majav, a upravo sam se samo za nju i pitao kako bi mogla izgledati...
L@ki je bilder (to sam negde pročitao nekada davno) i verovatno nosi neke kul đozle. Strašno je smiren i odmeren, svoj telesni opseg koristi tek u granici bivanja ga svesnim - to daje dovoljno značaja njegovim rečima, te ne mora da se dere. L@ki je onaj jedan "pošten lik", kakvog svako od nas poznaje. Otelotvorenje blagosti, kao ključa za korektan užitak u ovozemaljskim dobrima.
Vehbija Coralic je visok, tanak, lepo se oblaci, galantan, ima crnu kosu, i plave oci, prelep, veoma je duhovit, sto posto svira neki instrument koji mu stoji tako seksi i daje mu dozu misticnosti, a kada pogleda preko tog instrumenta tada dame padaju u trans.
Kada izadje na sunce nosi muske rej ban naocare i nosi kosulje maslinasto zelene boje ili sive na crne ili sive pantalone.
Kada skine kosulju vidi se lepota njegovog preplanulog tela sa umerenim maljama na grudima i rukama.
Nema stalnu devojku. Veliki je zenskaros i zavodnik. :)))))))))
...
odlazi u H&M i pazari košulje za sve pare, jer mu se mnogo dopada ideja
Ne šalim se, obavio :)
Pa...liči na čoveka.
Presrece devojke u mraku u tamnim ulicam i onda ih besomucno siluje danima,sve dok mu ne dosadi.E onda ide na sledecu zrtvu i tako sve u krug.
Ili to bese onaj film od sinoc?
lici na pravog sreckovica...
Zivi u selu a voleo bi da zivi u gradu.Tome i ovaj nick.Zove se onako urbano seljacki Milutin,Miodrag,Vlastomir,Strahomir,Strahinja,Vucina i tome slicno."Ko je smestio zeki Rodzeru" mu je omiljeni film.....
Nizak, nerazvijen momak, hobi mu je da ide po forumima i lozi ljude da je bodibilder. Ne razlikuje ljude po polovima, misli da je citizen musko.
Osrednje visok tip, s pivskim stomakom. Voli otic' s rajom negdje u sumu, ispec' jagnje i zaliti s gajbom pive. U slobodno vrijeme zajebava posten narod.