Podijeli sa Vukajlijašima

1. Зашто не постоји амбасада моје земље у Београду?

2. Ko kaže? Eno ti je na Dedinju, zove se Kuća cveća lolo.

3. Јок бре Ауроро сконто сам да ме нико нее схватит озбиљно ако југоносталгичарим па сам почо да се сепаратишем... КОСОВО РЕПУБЉИК и те форе ололололо

4. Bravo LOL...samo im ti daj ideje, otvoriće oni i to i zaposliti jednu hrpu činovnika iz neke trenutno aktuelne partije tu. A posle kad ta partija zglajzne, biće penzionisani, a doći će isto toliko ili više iz neke druge partije koja je pobedila...
    O, SrbijO među šljivama..! :-))

5. КОСОВО РЕПУБЉИК и те форе ололололо

Uopšte nisi fensi. Kosovo Republjik je tako aut, in je Vojvodina Republjik.
    Pffff koji amater.

6. Danas se na poslu pojavio kolega Kostić, kao i svakog dana. Ništa ne bi bilo tu zanimljivo da nije ugrabio priliku i ukrao kulen sa rafa obližnje prodavnice.

7. Imaju li opipljivih dokaza?
    :)))))))) Ovo je strava!!!!

8. Upravo sam odgovorio privatnom porukom na privatnu poruku čoveku koji me je pitao kako da promeni nadimak još krajem godine. Izgubila se slučajno poruka pa je nisam pročitao, a pošto sam primetio da mu je nadimak i dalje isti onda sam ga u maniru najboljeg dobrog samaričanina uputio ka ktitor nalozima.
    Ovo ovde delim iz više razloga, ali je glavni činjenica da sam ja doneo zaključak da je čoveku isti nadimak samo zato što mu je nadimak trenutan, hoću da kažem, odgovorio sam mu iako sam shvatio da ne mogu da znam da li se snašao, ali pošto bih voleo da nije kako bih mogao da mu pomognem u toj suludoj misiji traženja usluge tj. smernica od mene, osetivši neizdrž i eksplozivnu injeksciju sreće, morao sam.

Pošto je čitav posao bio krajnje retardiran, onda sam osetio potrebu to ovde da napišem, ukoliko je u pitanju prava tema, a cenim da jeste. Ako nije, još bolje, jer će se moja superinteresantna agonija nastaviti, te zabava koja je suštinski materijalizovana iz overfloua dosade može da opstane još koji post. rok.

9. Јоооој мене, па нећу да будем ово.
    ОДВИКАВАЈТЕ МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    ЕДИТ: Дечко на мапи игра цс (авп_мап), на којој сам данас потрошио 45 миута времена.
    ЕДИТ НА ЕДИТ: Смарко ме подерао на њој :(

10. Ја би овог убио.

11. Овог бих за кума уз'оо

12. Ukucajte "Google gravity" u Gugl i kliknite na prvi izbačeni link pa opet ukucajte nešto (bilo što) u pretraživač.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.