Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Dobro je da se smole, celt i zap ne racunaju u srbe

    Doduse bio je aleksandarkg ali njega su oteli vlasnici kladionica

    Niko ne sme da kaze da je iz cacka, sramota ih

  2. Da neckažem alkaida

  3. Aleksandarkg koliko se secam isto kosovar hahah

  4. Looool ozb

    RADMILO TOPOLA

  5. Plot twist plidu 25% lala iz zagreba

  6. ko je ono beše govorio za čačak AVANGARDA hahahaah

    Tačno, rodom odatle (nedaleko od ušća Laba u Sitnicu), a poreklom sam henzov zemljak.

    pa onda smo dupli zemljaci, jer su i moji rodom blizu Laba neđe

  7. Šabac avangarda. Sada je u Azerbejdžanu.

  8. Komunjara pun sajt vidim ja

  9. Lalantni kosovac

    Lalantni doxovac lol. Inače iz Lipolista samo Bombaš bratina, nikad nisam bio u toj eminentnoj nahiji. Nemoš tamo svako da ode autobusom kad mu se ćefne, nije to Monte Karlo...Melkić je Ciga čergar, odrastao na potezu Srem - Mačva, na samoj granici negdašnje Turske i Austrougarske, što bi se reklo, sudar svetova Evrope i Azije. Ali živeo kojekude drugo i miks sam svakojakih krvi, ličke, severnjačko srpske, češke, a imam i nešto ciganske koliko mi se čini (mrzi me po tome da kopam) i malo švapske. Ja sam generalno čovek u vremenu, a vreme je širok pojam i geografsko poreklo slabo šta predstavlja pošto je svaki taj zavičaj menjao vlasnike i narode koji su ga naseljavali i po kilogram puta. Ako je do mene, trudim se uglavnom da me se ostavi na miru kako bih u svom malom carstvu mogao da čitam knjige, jedem lubenice i slikam, ne mešajući se previše sa kojekakvim Kamenofilima i Mesnim Narescima.

  10. Melk svetski covek, poreklo od indije do svabije, drugacije ne bi ni smelo

  11. smelo bi, od štale pa do vece šolje.

  12. A V I I
    V
    I
    I

    Volimo te

  13. Što se nas ljudi iz Srema tiče, sa nama je stvar krajnje prosta. Mi ne volimo nikoga od vas, ne zato što smo bolji od bilo koga, već naprosto jer ne volimo ljude, i u svima vidimo samo ono najgore. O onima gore mislimo isto što i Južnjaci, da su tunjavi, kilavi snobovi i pičke kad se zarati (što je tačno), i jer su Kordunaši a ne domaći Srbi, a o Južnjacima mislimo isto što i Severnjaci, da su zatucana, bandoglava rednečka prljava paprikarska sirotinja (što je opet tačno). Mačvane ne volimo jer su podli gejaci slični Turcima (i mentalno i fizički), zapravo, ovde u selu kad neko ode preko Save u nekakve goste, Vajska, Štitar, Loznica ili nešto slično, i dalje se kaže "otišo u Srbiju". Kosovare i Beograđane ne volimo jednako kao ni ostatak zemlje. Cigane ne volimo jer su Cigani i kradu, a Mađare jer su Mađari i sa njima se ratovalo. Najmanje pak volimo Sremce iz okolnih sela, tradicionalno, i tamo idemo samo da se kurvamo i tučemo, ili ako je fijakerijada (da gledamo konje i da se kurvamo i tučemo). Žene ne volimo jer imaju tendencije da budu ko muškarci, samostalne, glasne i da se nešto pitaju, i prgave su i inatne generalno, al pošto nam trebaju za priplod trpimo se kako znamo i umemo.

    Da me neko ne shvati pogrešno, ta opšta netrpeljivost retko dolazi do izražaja, i možete nam doći u kuću i lepo ćemo vas ugostiti, ješćemo i piti zajedno, no čim ustanete od stola i odete svojim poslom odmah ćemo krenuti da vas ogovaramo - ako niste u muci, ako ste u muci, to je uglavnom zbog bližnjih, i onda ste na poštedi na račun bližnjih, u fazonu - jadan čovek džigericu mu pojede ona kurva rospija, ili u grob ga otera onaj mamlaz neradnik kockar, zadužio kuću celom svetu se zamerio.

    Ukratko ako baš nemate pametnija posla nego da se bavite Sremcima, pustite od Đoleta "Namćor" i to vam je to u pet minuta. Đoleta ne volimo jer je panonski govnar i pljuvo nas je kod Hrvata, koje takođe ne volimo, al ne zato što su glupavi bandoglavi međedi, to su Bosanci i oni drugi tamo nazovi Srbi, već jer su ustaše koljači dece neprijatelji.

    E sad, srema imaš dva, Vinski (gornji) i Svinjski (donji), gornji ne vole donje jer su seljaci svinjari, a donji gornje jer su gornji. Za vbolje razumevanje sremačko - mačvanske mržnje pogledati Sremska vs Mačvanska Mitrovica konflikt. Mitrovčani takođe gledaju s visine na Rumljane jer su seljaci koji misle da su građani, a ovi pak ne vole Mitrovčane jer su pravi građani. Irig je kul.

  14. Irig je kul

    al centar samo

  15. Onaj zadnji deo tamo je prelep, i deo gde su vinogradi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.