Podijeli sa Vukajlijašima

  1. kakva šabanka, zamotala peškir na glavu...to one bapske priče da se slepi miš zapetlja u kosu jer oće da grize za glavu pa moraš se šišaš na ćelavo

  2. Делим са вама информацију да је испред моје зграде већ два дана паркирана гланц нова бембара (немачке таблице), са отвореним задњим вратима.

    Ако је неко вичан у области крађе аутомобила, нек' се јави на ПВТ за адресу.

    ЕДИТ Имам слику као доказ.

  3. Баци слику да размотримо предлог.

  4. To su kerovi bacili mamac. Bežukurac od nje, previše je dobro da bi bilo realno.

  5. Опен ин њу таб па зум ин.

  6. Малопре сам сазнао да је Хитлер планирао да све Јевреје депортује на Мадагаскар, после се увукао у рат па је морао да их побије. Какав чова јеботе, на шта ли би личио онај цртани Мадагаскар да је Хића успео у намери.

  7. Буксно, мож се дигне, овим нашима треба 10 секунди за Х5, тако да ни ово није проблем што се тога тиче. Ал има гпс, то док се растури треба два дана, а за то време ће да га нађу сигурно.

  8. Krv ti jebem, jel realno da stoji otvorena? Garant neki mamac unutra i ti fazoni. Necija glava,pa ti uzmu otiske sa vrata i odes u cuzu :D

  9. Стоји од синоћ тако.. Синоћ сам помислио да је неко ко блеји ту у крају, али курац, сад долазим са шљаке оно отворено..

    Сачекаћу вече, па ћу да погледам шта нуди :)

  10. Да поделим своју нову страницу на фејсу, већ јесам али не на овој страници тако да морам опет злолололо:

    http://www.facebook.com/curvesINCORPORATION

  11. Кандидат за градоначелника Зенице
    http://www.youtube.com/watch?v=1G2W0tICAXA&feature=player_embedded

  12. "Crvenka" u okviru promotivne kampanje za "Jafa Keks" poklanja DVD sa dečijom igricom, u kojoj, pored "Jafa KEksa" promovišu i korupciju (da se deca na vreme uče):
    http://img31.imageshack.us/img31/8593/jafakeks.jpg

  13. haha pa Nadrealisti nisu bili takvi. Mislim i na ovo za Jafu, a naročito na tog Hadžiahmetovića. Nestvarnog li čoveka.

  14. Ja bi Mirada turio za precednika odma! Mirad obećava!