Podijeli sa Vukajlijašima

1. Па наш Шерлок нема суфикс Холмс колико сам изволео запазити, тако да се не сврстава у општу категорију Легије Очигледних. Тако да, нема фрке.

2. http://www.youtube.com/watch?v=rMpVpc9ZDt0
    Al brate ne zna se ko se više naložio jebote da ima pravde ovi likovi bi bili isprebijani na smrt, a ond abi se Đilas javno izvinio za uvođenje komunalne policije, i priznao da oni 95% vremena bleje u Goce Delčeva kod šiša, a ostatak vremena nađu nekog paćenika da biju, i onda Điki rasformiše komunalce i uvede terminatore sa egzoskeletom Đilasa koji imaju rendgenski vid pa mogu tačno da lociraju u kom džepu je lična karta, a ako odbiju da daju ličnu kartu terminator poziva stručni tim pregovarača koji dolaze u helikopteru i ubeđuju lika da preda ličnu kartu i plati kaznu. Ako pokuša da se bije, terminator mu vadi srce uz you are terminated.

3. http://www.youtube.com/watch?v=NazHRFhG1AE
    ♥ Н ♥ А ♥ Ј ♥ Б ♥ О ♥ Љ ♥ А ♥

4. ТООООООООООООО, подсјети ме на стара времена на чету :///

5. рекла си ми да не волиш зиииимуууууу ДА НА ТУГУ ТЕБЕ ЗИМА СЕЋААААА

ОПАААА

6. ali oni ne rade svoj posao!
    kao prvo, sam busplus je žešće pranje para, kao i "osnivanje" komunalne policije.
    on, kao kurac od ovce, nema pravo da bude grub, niti da povređuje i tuče ljude, aman!

Пази, овај пост би имао смисла да је превоз и пре Бус плуса био бесплатан. У суштини, не видим разлику. Карта је 60 динара, колико је била и пре. Или је поскупела, пет-шест динара. Небитно. Сам Бус плус није толико ђубре колико се прича. Треће, он као курац од овце нема право да повређује људе, али и овај други као још већи курац од овце нема право да се вози бесплатно. Стани, лепо те питају да ли хоћеш да изађеш, значи коректно, никакве казне, ништа. Ти их одјебеш. Терање ината. Јеботе, ако шта се који мој држиш за шипке и курце палце. Јесте, требао је да га усере од батина. Ако ти се не свиђа Бус плус немој да се возиш, а не да изиграваш мудо. Пази, карта са 300 динара кредита ми траје већ четири-пет месеци, прво што ови макар мени ретко улазе, а друго, што ако ти ниси ђубре, велике су шансе да ће те пустити да се возиш без карте, или те љубазно замолити да изађеш. Е, ако си ти и поред тога говно, да тераш инат некоме ко РАДИ ту, који се ништа не пита у целом систему, и још је ок према теби, онда треба да те угазе као смрадину.

Додуше, не правда то ове две главе што су га млатиле. Али је једноставно он сељачина над сељачинама. Ова двојица су само брдски међеди. Све то у руднике и на Косово, а у курац.

7. U vezi ovoga, znači ne. Ne bih izlazio sa bogaljem da sam na njeno mjesto (bogalje izvini jebiga, al niko te nije ćerao da ideš u rat, u Americi može da se živi i od socijalnog tako da ti dobra vojnička plata sad kurcu ne valja).

Ja sam fino rekao svojoj đevojci koja puši (cigare naravno lolo): Simonida, puši, to je tvoj izbor, ali ako ikad dobijaš rak znaj da raskidamo.

Hmmm, možda i griješim? Kad opet razmislim, na ovo mi se čak i diže! Pritisak doduše al uz malo vježbe bi mi se možda i dizao racku na ovo:
    http://www.howtoquitsmokingprogram.com/images/blog/cigarette-pack-warning.jpg

8. Ово је само да би скроловали ко будале до дна, хихи.

9. BRAVO!

Ово је само да би скроловали ко будале до дна, хихи

I ja sam isto pomislio.

10. Jao, kako jedu govna ovi sa MORATE PROBATI VAKAV SEKS! Zašto moramo probati ovakav seks? Koja je svrha moranja?

11. И зашто до 30? Шта, после се осуши ваџајна и отпадне? Пф...

12. Samo to? Pisac tih redova je očigledno stariji tinejdžer...

13. Иде ми на курац то.

14. 8. Vodite ga. Nemojte da vam bude neugodno reći partneru što volite i što vas zadovoljava. I njemu će biti drago.

Ja pročitao vadite ga lolo

15. Brzinski seks. Ko danas ima vremena za duge seks maratone? Jedan brzinski seks nakon dolaska kući, a prije kuhanja ručka, prava je bomba.

U što volim ovakve.

16. I zašto neko treba da živi sa nekim samo zbog seksa koji uključuje i ručak, jesu normalni, pa to kao brak.