Podijeli sa Vukajlijašima

1. Da je iko od vas pametan, ne biste smrdili po vukajliji u ovoj godini, vec biste ulozili svoje vreme u bolje svrhe, a buduci da niste pametni, logicno je da ovde provodite toliko vremena

2. Autore Melk, postoji velik broj razlika između nas dvojice, ali svešćemo ih na dve:

1. Tvoj torzo izgleda mnogo bolje nego moj
    2. Ja sam izdao knjigu, ti nisi

3. Ja sam izdao knjigu, ti nisi

Pics or GTFO

4. Salji slike torza, da vidimo te sise

5. Postigla nešto knjiga?

6. Linkujte te vaše knjige kad i ako ih napišete i ja ću biti ponosni vlasnik jednog primjerka

7. Svratiću u Sarajevo nekad u oktobru, pa ti ponesem. Ti plaćaš pivo u Majstorima za pivo.

8. Nemoj samo da bude neka “Ejdusova poezija”

9. Ako oćeš potpis, plaćaš i butkice tamo.

10. plidu, sta ti fora sa ovim klinkama na avataru?
    bonus pitanje: sto sve koje kacis imaju uradjena usta i hevi nasminkane?

11. Haha ma nema neka fora celt, stoji mi zenski spol na profilu pa onda ajd nek stoji zenski avatar jer svakako nema zena na sajtu

12. cara je u četvrtom mesecu, još samo pet meseci.

13. sva ova vestacka usta samo na slici i pod debelim malterom sminke lice kao da su "prirodna" mada kurac moj.

uzivo, svakodnevno, bez sminke, izgleda totalno kretenski.

verujte mi na rec ovde gde zivim mozes spkinje i albanke po tome da filtriras nagledao sam se tih sranja.

14. Ova trenutno sa mog avatara je Ruskinja neka, nije neka plastikanerka mozda malo usne fileri neki ali ovako u cijelini je vrh riba nevulgarna samo lepa

15. Celt, sve sto valja na tom zapadu od zena su srpkinje, albanke, tu i tamo neka bosanka i hrvatica. Boravio sam poduzi period u Austriji, posebno Beču i sve što valja je srpkinja ili šiptarka. Strankinje su slabe ribe, bar neko moje viđenje.

16. Celt, sve sto valja na tom zapadu od zena su srpkinje, albanke, tu i tamo neka bosanka i hrvatica. Boravio sam poduzi period u Austriji, posebno Beču i sve što valja je srpkinja ili šiptarka. Strankinje su slabe ribe, bar neko moje viđenje.

ne znam, mozda austrija tako. ovde je mesano, takve su i zene, imas ih od svih sorti i lepe i ruzne, tako da ne znam sta da ti kazem.

17. Slovenske picke su najbolje

18. Ne mislim na ribe iz Slovenije,nego na ribe iz slovenskih zemalja.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.