Prijava

Da misliš na pičke iz Slovenije onda bi rekao Slovenkinje, nismo mi lingvistički retardiran isprdak od naroda kao ustaše pa da žene iz Slovenije zovemo Slovenke, a isto tako da zovemo i sve pripadnice svakog slovenskog naroda.

Nedo bog nikom tinder u nemačkoj da otvori, kakav je to sajam očaja

Jebem li ga, nekad mi se cini da poredimo srpske studentkinje po fensi mestima po bgu i gdegod koje su i sredjene i probrane i random matorije ribe po nemackim i austrijskim palankama.

Nije fer takvo poredjenje ako jeste.

U principu nemam pojma

Nije takvo poredjenje.

Ribe koje vidis na ulici fazon.

Nije celt ozb, studirao sam i sa nasim mlađahnim pičokama i sa ovim zapadnim, neuporedivo. Izuzimam ameriku jer je to nacija sastavljena od 160 drugih, govorim o pravim švabicama, austrijankama i slično.

Ima nesto do te slavenske genetike, uzmi ovde srb-bih-hrv-cg, nema nas 15 miliona a imamo predobre žene, čak su nam i seljančice fine

jesu po izgledu, a po karakteru...

E sad karakter, diskutabilno. Mentalitet naroda varira od oblasti unutar države a kamoli na nekom širem nivou ali ako misliš da bi ugodniji brak i život imao sa strankinjama, mislim da griješiš jer smo mi ipak malo patrijarhalniji i konzervativniji muškarci posebno kada su u pitanju ti ljubavni odnosi.

u biti govoriš da homo sapiens žene neće neandertalce muškarce?

Ne bih nas svrstao u tu grupu, ovim prostorima obitavaju većinom true chadovi

ove gore, svabice, britanke, holandjanke, irkinje, prosecno nisu lepe i deblje su i mekanije od nasih, i slazem se prosek je losiji.
al kad naidjes na neku lepu, ona je da se useres uglavnom, valjda jer nismo navikli na taj tip.
sto severnije to tuznije dok ne dodjes do skandinavije, tacnije svecke, tu ne moze da se primirise prosekom za zene u evropi. ustvari samo svedska, norveska i finska jok.

mada i mi smo ko nacija sve deblji jbt. a to mnogo pokvari utisak.

mada i mi smo ko nacija sve deblji jbt

Nznm, u NS je metroseks raspoloženje odavno. Svi su zategnuti, osunčani, obučeni i ošišani sa strane. Malo jako debelih ili nefit ljudi ima stvarno.

Ne znam, Švabice imaju lepe oči uglavnom, nema šta. Istina, ima lepih žena svuda, ali slovenske mačke + Švedjanke i to je to. Španjolke da, njih sam zaboravio.

Jbg u Svedskoj su dobre ribe, a u Britaniji skrndelji jerbo Vikinzi nisu otimali rugobe.

Finska, Estonija - vrlo dobre ribe. Normalna ishrana i sklonost odlasku u teretanu daju rezultate.

ko sto rekoh, prosecna debljina dosta pokvari ili popravi utisak o svemu tome.

onda kad odes malo dalje, i psihicko stanje nacije, jer ako vidis prosecno ljude koji su nasmejani i bez nekih vecih briga, lepse izgledaju od onih sto su ljuti, nervozni, umorni itditd.

ide dosta u korist skandinavcima, jbg. da izgledas dobro musko, zensko, sa 20 ti treba genetika i toliko. sa 30, 40, vec zivot pocne da se ocrtava na coveku.

Vidim da ce kameni docekati penziju tamo

ako brate, dako se i ozenis u estoniju

Ovih dana sam po Srbiji zujao s autom često i upalim Radio S jer jbg hvata signal i u pećini, kad tamo mi neki poznat glas odnekud..

Jel moguce da je onaj celavi s dnevnjaka radi na tom radiju ili se tripujem ?

Mislim da radi na S 2