Podijeli sa Vukajlijašima

1. vuče, znaš šta nećeš činiti.

2. Ma šta li radim ovde ...?

3. Dangubiš.

Realno da. Najrealnije. Nažalost.

4. Lepo sam bila rešila nikad više da se ne ulogujem, ban mi je trebao da me udalji s ovog mesta. Kakva greška u koracima...

5. posalji sliku stopala kad si vec ovde glupaco

6. posalji sliku stopala kad si vec ovde glupaco

Glupača ti šalje prosatanske pozdrave preko Divljeg Halucinatornog Jahača. Moje stopalo je previše suptilno za tvoje potrebe, raštimovani sfingeru!

Rasparčani, ban mi jeste trebao, smetalo mi je da konstantno visim ovde dok me čeka brdo obaveza ... za vas astronomski nepoznatog porekla. Samo mi je prosto žao što se ne otrgoh skroz odavde.

7. Preko koga bre? Raštimovani šta? Misliš sfinkteru možda?

8. rastimovani sfinger - prdi u C#-u umesto u F-u

9. Ja lepo kažem da mi greške ne tražite jer se ili uvek sama ispravim vrlo velikom brzinom, ili jednostavno pojasnim šta sam htela reći ...
    Čovek je pomenuo stopala ...

https://vukajlija.com/sfinger/522218

10. strajakg AUTOMATSKI minus
    I dalje nema smisla, kakve veze imaju egipćanke sa stopalima i fut fetišarima ne kapiram?

11. Preko konjanika Apokalipse lično.

A da je raštimovan, jeste. I to trajno... Kao ukleti pijanino.

To ni Đepeto ne bi popravio.

12. Kakvog bre konjanika apokalipse brt to ne postoji to ti je sve fejk

13. djepeto je stolar bio a ne klavir stimer ok?

14. Zapravo nije ni stolar, već drvodelja ... ako ćemo sad da cepidlačimo.

A pomenula sam ga jer onaj lik odozgo ima drvenu narav.

15. Šmokljane - evo - napraviću digresiju i pojasniti se iako to mrzim iz sveg srca.

Dominantno stopalo, oblik stopala kod žena je takozvano EGIPATSKO stopalo. Dalje ne idem.

16. Nisam bio svestan hvala lepo prijatno vam bilo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.