Prijava

Pa valjda je život moga sina bitniji od života jedne web stranice?

Ma znate šta, svi ste vi ovde ljudska ološ i gamad i drago mi je što sam batalio ovo govno od web stranice kada je onaj majmun od administratora ukinuo postere.

Bravo za slonove. Ostali uglavnom prespavaju život. :D

Vjačeslav Dacik je pak poznat kao član neonacističke organizacije Slavic Union. Nazivao se Crvenim Tarzanom, sinom slavenskog boga Peruna, 2010. godine tvrdio je kako je Isus Krist tajni agent Mossada, a zbog dijagnosticirane šizofrenije izbegao je zatvorsku kaznu.

Osim toga, 2006. godine proglašen je mrtvim. Verovalo se da je poginuo u željezničkoj nesreći, a onda je uhićen zbog pokušaja pljačke u Sankt Peterburgu pa je otkriveno da je ipak živ. Umjesto u bolnicu poslan je u psihijatrijsku ustanovu.

Onde je, navodno, golim rukama slomio zaštitnu ogradu i pobegao. Nakon toga je naoružan uleteo u imigracijski ured u Oslu gde je rekao da je on "beli ratnik". Predao je svoje oružje i premešten je u norveški zatvor pa je dokazano da mu je dijagnoza falsificirana. Navodio je kako su mu Rusi dok je ondje bio pritvoren stavljali elektrode na genitalije, a jedno vrijeme proveo je i u samici.

A po čemu će vas pamtiti?

https://vukajlija.com/recnik/autori/241798
Moj prvi nalog.
Ako neko može da skine ban bio bih mu zahvalan.

Tebra pričekaj još koji dan da istekne

Došli smo do dna? Pih, ni približno

Zna se da su na dnu rudari a onda jos ispod prosvetni radnici

Steta sto je obrisano.

Ej kod mene na insta bas nesto size zbog tog intervjua kao ne dajmo platformu silovateljima blabla... naravno da informer nema sociološke tendencije, i da mu je na prvom mestu klik i tiraž, al:

Treba i ti ljudi da se čuju, ne da bi ih amnestirali, opravdali i sl, nego cisto da vidis kako nastaje takva pojava, kako izgleda, cime se sluzi. Al slazem se da nije informer taj koji ce da radi mindhunter lolo

хаахаха видео сам још на некој страници као интервју серијски силоватељ нешто бла бла па су направили буну на мрежама и ето обрисано оно горе са линка

,,Pozdrav, otac od Mesnog Nareska ovde.

Nosim tužne vesti; pre jedno tri sata je moj sin pronađen mrtav u svojoj sobi sa metkom u glavi, ali nigde oružje nije nađeno. Svojom krvlju je na zidu napisao sledeća slova: "AvvI". Šta se zapravo tu desilo..."

i mene baš zanima šta se desiio kako je uspeo krvlju da napiše išta a pronađen sa metkom u glavi

toliko si mi dobro popušio mrtvog tela kurac da sam oživeo opet, pa sam onda napisao.