Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
sve zene su djeljana ceca ok
2. nemoj da si zapusten
3. nemoj da si cudak na jeziv nacin
Vuk na aparatima
Ko je uopste to lupio da odelo ne cini coveka. Čini ga baš dosta, npr. na nekog klošara se ne bi ni osvrnuo, dok neko lepo obučen u dobroj formi svakako ostavlja bolji utisak i ako nisi ružan još bolje
A jbt Tomo jesam reko da nije svaka i da su generalizacije vrlo generalne, ali jebiga this is Vukajlija
dobro de
Zašto toliko potencirate to da žene vole nasilnike? Grubijane i slična idiotska ponašanja?!!
Evo mene nikad u životu to nije privlačilo. Ne da je neko njanjav i sad da me dvori, mada ne bi bilo loše ni to nakon svega, ali ni najmanje da mi glumi baju i lupa šakom o sto. Sranje živo, iritantno, a nakon svega što sam proživela samo nežnost mi dolazi u obzir. Ne bi mogla da se napalim da me neko grublje dodirne. Jbg, ja sam takva. Jebala sam nasilje u ma kom pogledu. Može se imati fenomenalan seks i bez preteranih žestina i sranja.
nope. mozes da se upinjes do sutra kako si ti vrlo iznad toga, ali nisi. nije niko na ovome svetu, i dobra je stvar da si svestan toga
haha sad ce zapata: nezni vreli kres
dobro celt ti si zena kako ti kazes
da se ruznoca popravlja duhovitoscu, jova radovanovic bi jebao pola srbije. gluplji deo, al svejedno, bio bi seksualna ikona.
zene bi bacale brushaltere na rokere smoravu i borisa bizetica. posto je jelte duhovit, pa nije ruzan.
Imamo li dokaze da Jova i Boris nisu upravo to i radili?
hej decko mnogo si bre ruzan zabavi me nekim tech fleece autfitom na sebi ;D
https://i.imgur.com/ZQIpuNV.gif
Znači divljaštvo u ma kom smislu mi je odvratno, gadi mi se. Sama činjenica da neko nešto sili znači da želi da dominira, da mene nema, da ja u toj tački nestajem, da samim tim gubim na vrednosti, značaju, da nema poštovanja prema meni i da u tom slučajlu ladno može sam sebi da ga puši. Jer sve mogu biti osim potčinjena čak i na trenutak. Nikad više. Ali nikad. Ili smo jednaki, ili mene nema pored te osobe. Ćao, zdravo. A ima i dobrih i nežnih momaka. S kakvim sam čovekom bila nakon braka, za poželeti! Jbg.
Samo mazohistima je to ok. A to su samo neke njihove racionalizacije da kazem
i ja realno mrzim da mi polomi lobanju
disgust 100
ima razlike tomo izmedju haha smesno i haha, jebla bi te.
ne pricam ovo kao sad neko ko je marsovac pa te tumaci, i kod muskaraca je isto tako.
Njegovi mu nisu dali da bude sa tobom
lol kod mene nema razlike izgleda, jer meni to da me neko nasmeje glavni uslov
trudicu se od sad da se ne smejem nekom s kim ne bih nista