Prijava

Bilo bi jezivo da bog stvarno postoji. Severna Koreja jebena.

U Severnoj Koreji nema beskućnika na kreku koji izdišu po ulicama, ratnih vojnih invalida koji spavaju po šatorima na ulicama, dece koja se kurvaju i prose po ulicama, dece od 15 koja menjaju pol, dece koja gaze tudju decu automobilima od 100.000e, dece koja biju nastavnike u školama itd.

Ne kapiram Avvl kako je Bog ili ko god kriv za stanje u kojem se nalaziš ono ti si kao individua odgovorna za svoju sudbinu dobrim dijelom

Pa realno kako mož bude kriv kad ne postoji u pravu si pliduu

Žena birala

- srednju
- faks
- drugare
- muža
- da li će decu sa njim ili ne
- poso
- da li će se seli preko ili ostane
- da se farba u crno ili crveno
- bude vegan ili nastavi da jede meso...I još 1000 stvari. Ali da Bog je kriv lol

Ma postoji/ne postoji, to mi je manje bitno više me brine što imaš vremena u takvom sranju da tražiš krivce u drugima ono fokusiraš se valjda na rješavanje problema, bio kriv ovaj ili onaj, problem postoji i rješavaš ga kako znaš

U Severnoj Koreji nema beskućnika na kreku koji izdišu po ulicama, ratnih vojnih invalida koji spavaju po šatorima na ulicama, dece koja se kurvaju i prose po ulicama, dece od 15 koja menjaju pol, dece koja gaze tudju decu automobilima od 100.000e, dece koja biju nastavnike u školama itd.

divno mesto za zivot, nema sta

Ja ne znam samo gde ste vi videli da vam neko okrivio jahvea za bilo šta, samo mu je postojanje dovedeno u pitanje i negira se, druga priča skroz

Ako uzmeš u neki zbir sve ljude koji su do sada živeli na zemlji kroz vekove, i preživljavali kojekakve nedaće i muke bez takodje koječega - struje, kanalizacije, medicine...+ dodaš na to i današnje jadnike koji se pate po Africi, Aziji, J.Americi...Ispada da ovaj Čevu živi u 0.00000014% najpovlaštenijih, i još kad na to dodaš da ima obe ruke i noge, nije ugrožen ratom, kugom, beriberijem, deca mu nisu na kreku i u porno industriji...Taj procenat ide na nekih 0.00000000012%. I čovek nadje za shodno da krivi Boga za nešto i pita "šta je taj učinio za mene" lol.

Da bre, odgovorna sam ja sam ubila tatu, ja sad ocu da budem nemajka ...

Ajde ne jedite govna, nemate grama životnog iskustva s sranjima realno

u pravu si, mogo je da bude u severnoj koreji rodjen

Da coveku koji je zeleo da ubije dete dodele dete ... je li to moja odgovornost?!!

Melk, deluješ mi kao osoba koja kupuje knjige tipa "Kaludjer koji je prodao svoj ferari", ali samo na sniženju, neće bre oni tebe da šišaju.

Sve u svemu, vukajlija, uvek prepuna dilbera koji koriste džepne filozofske priručnike. Od 2009, yall.

Pa pušite bre kurac, vi ste maloumni ako ste tog mišljenja, zbilja. Aj uzdravlje bagro bezosećajna.

divno mesto za zivot, nema sta

Imati stav o S.Koreji je u principu kao da ja koji nikad nisam jebo slušam tebe koji takodje nikad nisi jebo kako mi objašnjavaš kako je to kad se jebe jer ti je pričao drugar koji je možda jebo, a ja klimam glavom i vičem - daaa uu do jaja. Jednom rečju neamo pojma.

Nema razloga za neko implicirano glorifikovanje koreje severne onda

Avvl, najbolji savet koji mogu da ti dam je sledeći: piši ovde šta god hoćeš, psuj Boga, sudove, kuni šta god. Ali ne čitaj ništa šta ti drugi pišu par dana.

Da coveku koji je zeleo da ubije dete dodele dete

Zašto si takvog čoveka odabrala svom detetu za oca?

Stvarno melk je u pravu, krajnje diskutabilan kriterujum za odabir

O
C
A