Podijeli sa Vukajlijašima

1. Zajebane su ovo stvari, nism pametan

2. Zajebane, tu je fora sto te udara u ono najbitnije i stvara stres ogroman, a moras da budes hladne glave. Zato znaci pomoc objektivna sa strane, mozda je ta njegova tuzba cista glupost, pa nema razloga za brigu, ili je nesto ozbiljnije, pa mora da se spremi lepo odgovor.

3. Ja ću POBEDITI.
    Sama ili sa sinom - pobediću. Ja sam moralni pobednik, GROMADA. Moja energija je okean lepote, dobrote i ljubavi. I ja ću POBEDITI.
    MENI BOG NIJE POTREBAN, ni kao izgovor ni kao ikona.

Dalje - dete je viđano, vođeno na viđanje od strane njegove pomajke jer niko drugi nije želeo da ga uzima, i to NA MOJU INICIJATIVU iako je je imao zabranu prilaska NAMA OBOMA skoro 3 godine JA SAM NUDILA DA GA VIĐA, ja i samo ja sam nudila dete bukvalno svaki put. Ovo je jedna gnusna laž i kleveta.
    Još dalje - prvobitnom sudskom odlukom doneto nije ništa osim da se on od nas skloni, i da su mu uzeta roditeljska prava. UPRKOS kazni koju je dobio tada 2,5 godine zatvora, ja sam zajedno sa mojom majkom išla i molila časni sud da ne ide u zatvor....

4. Pa, po tome Avvl nemas razloga za brigu, samo mi nije jasno po osnovu cega su privremenu meru usvojili. I poslusaj nas, nadji pomoc, znaci puno, bez obzira da li je ovako ili onako.

5. Još puno dalje - to je uslišeno. Bravo za mene ovcu, moju samilost i moju preteranu dobrotu, svako osim mene ne bi trepnuo. Ne da sam ga volela nego sam takva. Bilo mi je ogavno da mi sutra sin kaže strpala si mi oca u bajbok. Vođena tom pomisli - uradila sam sve bez zadrške i javnog tužioca ubedila da kazna bude uslovna.
    Da de navodim šta je sve on radio dalje, videći da više nije ugrožen i kako se ponašao, spisak je poduži, maltretirao je celu moju i svoju familiju kao što i radi kad god se napije, a sin ga nije ni zanimao... Iako je REDOVNO, svake subote kad god je zdrav išao kod njih na viđanje sa njima ovaj ga ne bi ni video otišao bi sa pajtosima da pije. Dete je dolazilo pretužno što ide da viđa oca.a vidi samo babu i dedu, i to ne pravu babu...

6. Dakle model nije postojao, model je bilo nemoguće ostvariti jer otac je imao ZABRANU PRILASKA SINU na 500m, meni na 500
    i kuci u kojoj zivimo na 1000 m... UPRKOS MERAMA JA SAM DETE DAVALA!!!!!
    Međutim tri godine su prošle.

U redu, traži što traži potpuno nesposoban da o detetu brine i pet minuta, on ne može da upazi kaktus, ali DRŽAVA SUD ILI KOJI GOD KURAC KRIVI SU, OSNOVANO za to što su mu uopšte dozvolili da on mene TUŽI.
    To je SRAMNO.

KRAJNJE.

On para ima, da se razumemo. Ja sam ta koja ih nemam, da NEMAM.. ALI ĆU POBEDITI!

I za kraj - to da sam ja neurotična Melikijadese okači mačku o rep jer ja sam jača od svih vas skupa psihički, u to od juče ne sumnjam ni gram. Kada te život bude zgazio, kada te bude ishabao, kada te bude razapeo i jebo ti mater milu, a desiće se jer ničija nije do zore gorela videćemo koliko si odista jak.

Svako dobro.

7. Debilko nije ti Melkijades kriv otrezni se likušo jača si ti moj kurac menjaš raspoloženje ko trudnica aloo

8. Gledaj ti nju šta piše jebote

9. Druže ne smeju ti Melkijadesi odvraćati pažnju da gubiš vreme i da se rasipaš na gluposti cilj imaš jebeni
    Koji se ja kurac nerviram jebem ti dan u pičku

10. Alo ja sam došla kuci, podelila sam ovde sta sam imala, ali sam pogrešila. Veoma.
    Bolje da sam iskopala rupu u zemlji i rekla, vrisnula.
    Pošto nemam nikoga kome verujem u objektivnoj stvarnosti jelte, dosla sam misleci da.ovde imam hm ... sigurnost, neki vid podrske... da podelim sa nekim ko nece doci sad kuci kod mene i ispiti mi lobanju, imam neke prijatelje ja to ne bi s njima podelila nikad.
    Bukvalno ste stoka ona najgora.

11. To sto on para ima nece znaciti nista u situaciji ako je osudjivan i ako je alkoholicar. Tj, znacice u smislu sto ce starateljstvo ostati tebi, a on ce placati za izdrzavanje. Mislim da niko od nas ne moze da zamisli kako ti je, sledece ti kazem cisto objektivno i iz najbolje namere, moras malo da se smiris. Izgoreces ovako, cuvaj energiju, budi uverena u uspeh, samo strpljivo i obezbedi se sa pravne strane obavezno.

A da tuzi moze svako svakoga za bilo sta, licno znam za slucaj gde je covek tuzio zenu da mu vrati zube sto joj je platio po pucanju veze. Dakle, ne za pare date stomatologu, nego da joj se izvade zubi i predaju njemu. Time je samo dobio podsmeh, nista vise, i debelo platio troskove. Tuzba sama po sebi ne znaci nista, ali zna da proizvede probleme nevezano za uspeh u sporu, zato je neki i podnose tako bezveze, cisto da nekoga izbace iz takta.

12. Ja znam sta cu uraditi. Sad je cetvrtak uvece. Sad trenutno ne mogu ništa - kapiraš? Daleko od toga da me jedan poganac kao Melkijades može remetiti. Ujutru u 6 sam opet gde treba, šta koji kurac? Da pucam sebi u glavu sad, šta?!!! Da mu ne odgovorim na gnječenje i da kazem u pravu si ti si baja jebo te. More MARŠ!

13. Melku su ok Saudijska Arabija Iran i slicni koji tlace svoje stanovnike ali posto je zbog religije to mu je onda super. A ti Avvl sredi se psihicki takva ne mozes na sud.

14. Imaju nalog da predam dete u subotu u 12:00, nalog jebeni, kao nalog za pretres, nalog pravosnažni po kome ako ne postupim sup.dolazi po dete. Razumete li me bolje sad?!! Kao nalog za hapšenje...
    Prva parnica prošla je bez mene NISAM ZNALAAAAAAA, POJMA NISAM IMALA, parnični postupak advokat je vodio protiv mene, srela sam ga danas on se smejao i reko je da njšta ne sme da mi odaje, njegov advokat

15. Druga parnica je 14.11.

Dakle na prvoj nisam bila, za drugu imam 3,5 dana da se spremim!!!!

16. Bukvalno ne možeš na sud i u proces takva zajebavaš li me kaki kurac Melkijades
    Uvek ce se neko kad nesto lepo uradi naci najveca debilcina da pljuje ili kad ubijes coveka dodjes na forum i napises neki Rasni napise alal vera majstore
    Koj kurac jebote

17. Ovaj hotul ovde najpametniji

18. Ja glavu dajem da je on nekog potkupio. Ali trazicu izuzece svakog sudije, sve sto mogu da uradim uradicu dok ne bude kako je najbolje za dete. U subotu moram da ga predam.ako ga ne predam dolazi sup.i privodi me, pise mi tuzbu, krivicno me goni zbog protivljenja, samim tim me degradira kao majku i prednost dobija druga strana u starateljstvu, je l sam jasnija sada

19. Skupi ti lepo sve papire sto imas, povedi nekoga od familije i sutra pravo kod advokata

20. Jer tebe na sudu niko nece da slusa tako, tamo se tacno zna sta se ceni i o cemu se prica, cim krene ovako prica rastrkana automatski ides sebi na stetu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.