Podijeli sa Vukajlijašima

1. Da, upravo evo nalazim presudu njemu, ono U ime naroda kriv je...
    Tužilja bla bla...
    Pretio bla bla

.... sve sve. Ogromna crvena fascikla i gore. Osudjivan je, gonjen je da. Ne samo zbog mene i dike, zbog nasilja javnog, prema.ocu,.prema drugim zenama, prema babi svojoj, prema bratu, zbog udesa izazvanih u alkoholisanom stanju znaci ... umalo je ubio petogodisnju devojcicu.
    Opet kažem strah me je veoma
    Ali cu POBEDITI.

2. A po tezama pišem samo sta cu najuže i konkretno, odgovaram samo na pitanja i ne rasplinjujem se. Nisam bre narode ja toliki debil. Samo osecam se samo jebi ga, ja nemam porodicu, razumete li to
    Uostalom ako nađem advokata ili ma koju vrstu pravnika predstavnika ja mogu samo da cutim i iznesem najreprezentativnije činjenice toga da on nije sposoban da bude otac iako to biološki jeste. to je sve. Sama sam sasvim, zasto je u to toliko tesko poverovati? Nemam familiju, familija me se odrekla familija nas krivi za očevu smrt... da ne dužim više. Za sve hvala.
    Nastavite zezanje, i svako vam dobro.

3. Ako ne familiju, imas prijatelje, povedi bilo koga sa sobom.
    Advokat ti treba zbog sustine i formalizma, a ti ces biti svakako detaljno saslusana. Ako si ti zamislila da odes na sud i da ispricas ono sto ti smatras da je bitno, bices sasecena u korenu, pogotovo sto on ima advokata, a ti ne. Svi podaci koje imas trebaju da se sumiraju i hronoloski iznesu, na nacin koji mora da ima odredjenu formu i terminologijom zakonskom, a to ne mozes sama.

4. Uzmi advokata

šta košta da košta, posle nek ti uteruje dugove, bitno da ovo rešiš, ako se sama budeš zastupala imaćeš budalu za klijenta, znaš već izreku

Ruku na srce i sama znaš ako pišeš ovako nepovezano, zbrljano i bez takta kako ćeš tek govoriti pred sudijom i pred zastupnikom svog bivšeg muža. Ne deluješ ni malo stabilno ni slovesno da imaš ikakvu šansu na svedočenju. Samo ćeš dati argument suprotnoj strani da si nepouzdana i neuračunljiva.

Uzmi advokata, jeftinije je nego bilo koja alternativa

I naravno ne čitaj melkijadesa

5. Dajem ruku da će on imati advokata i to solidnog, jer ako ima iole istine u tom pičvajzu od priče njega dete ne zanima i oće samo tebi da utera. Izvođenje dokaza suočavanjem stranaka je i dalje deo našeg prava, tako da nemoj da se iznenadiš ako budu tražili da se svađaš pred sudijom sa bivšim u otvorenom formatu.

Nagledao sam se tih suočavanja na praksi koliko hoćeš, često je presmešno, ali u tvom slučaju je katastrofalno jer iskreno zvučiš kao da ti neće pasati bilo koji format u kom možeš da pričaš šta ti je na umu bez strogog nadzora advokata ili što reče neko iznad advokatuše. Ako nađeš nekog dobrog zastupnika, trebalo bi da uračuna tvoje psiho emocionalno stanje i minimizuje potrebu za takvom vrstom dokaza i uopšte drži te podalje bilo kakvih slobodnih formi opštenja na sudu.

6. Pa ima on, napisala je gore. To suocenje je go kurac od dokaza, to izvode samo debili od sudija, sta ja kazem da je crno, a ti da je belo, i ko je sad u pravu? Ali to dalje stoji, bez advokata nikako u spor, jer cak i da se udje hladne glave, ako je bezobrazan suprotan advokat, dovoljno je jednom podmuklo da bocne da ispovocira pricu na svoju korist.

7. Eee ali Čak Mekgil je imao advokata pa opet uspeo Džimi da ga isprovocira na onaj chicanery rant, nije ni imanje advokata uvek sigurica on god

8. Mnogo si bre nestabilna osoba i ovde čim dozvoljavaš da te nečija slova istrigeruju a tek pod pravim pritiskom ne mogu ni da zamislim.
    Ako odeš sama na ročište, najebaćeš posle pet minuta, a i to je kapiram mnogo. Dovoljna je jedna jedina provokacija mala malena i ae ćao će
    Teško da ti možeš da ostaneš hladne glave i da je oko tebe na tvojoj strani lično Trampova kancelarija advokata.
    Voleo bih da me demantuješ kad prođe taj datum, iskreno

9. Dakle da svedemo - nestabilna sam i šizofrenična i samim tim bolesna psihički očito ...ja nepouzdana i neuračunljiva? ...

Eee

Od mene nikakvu reakciju, ni najmanju on dobiti neće. Niti najmanju. Sem ravnodušnosti ako uopšte sud odluči da se saslušavamo istovremeno, tj. suočavamo. Neću pogledati u tom pravcu, sem u sudiju. Ne zanima me niti jedna laž koju će izreći i on i onaj njegov jadnik. Da se trgam gore, bijem, svađam, ciganišem?!! Au jbt koliko vi mene ne znate. Imate li imalo zdrave logike? Zar bi mi sud ikada prvobitno dao starateljstvo i proglasio me jedinim starateljem da sam takva kakvom me vidite? ... Uostalom nevažno. Uživajte. Zaboravite ovo sve, imate milijardu svojih problema i tema, ja se izvinjavam što sam uopšte ovde išta pomenula.

10. Žao mi je ako te to vređa, ali imaš u postovima granične prelaze sa ja sam moralna gromada do jadna ja uništiše me, narcistički bes, očajanje, sujeta, pa onda triger na svaku kritiku i sugestiju, ne miriše mi to na nekoga koga bi rado stavio na nemilost suparničkom advokatu

Ovo ti govorim najtoplije moguće uz svu dužnu rezervu da si Šmokljin dupli sa dubokom agendom da radikalizuje muškarce na sajtu protiv ludijeh žena

11. Ako si ti zamislila da odes na sud i da ispricas ono sto ti smatras da je bitno, bices sasecena u korenu,

Ja sam sudu poznata od svoje 15. godine.
    Saslušavana sam blizu 30 puta, ne, pardon, više od toga.
    Dalje - u ovome između nas od samog starta čovek je uvek izbegavao da bude saslušan osim na glavnim raspravama jer je mutav ali i kriv.
    I umesto njega je uvek govorio advokat.
    A ja uvek sama. Normalno tiho, bez ikakve potrebe i da nešto naglasim. Oni i nemaju vremena da iko upadne u vatru.
    Ali nikada se nije odazivao jer je kriv i pička. I danas se nije odazvao socijalnoj radnici. Izvređao ju je.
    Tako je kako kaže jebač, njega dete ne zanima. Njega zanima da mene sjebe. Da mene naravno provocira, plaši i slično jer to je takav tip osobe, zna da nemam zaštitu i koristi sve da u meni izaziva strah, nelagodu, nemir. To je radio i u braku. Dete je koristio kao sredstvo manipulacije mnome, i rekao mi je i sam u poruci pre par meseci da se nikada neću osoloboditi njegovog uticaja.
    Da cu ostati sama kad mi mama umre.
    Da on to jedva čeka.
    Te poruke čuvam ...
    Uf, ne znam šta bih vam rekla više jer tražila sam samo malo razumevanja, jesam konfuzno pisala ali to je samo u trenutnoj panici i ne znam ... Mislim, grešim što očekujem da možda iko želi da me razume. Na iskrenim savetima hvala. Biće to sve okej.

12. Uostalom, prošli advokat mu je bio moj školski drug. Ja sam samo rekla na jedno pitanje *Pripazite koga branite u buduće kada mi je postavio neko pitanje, nameštali su da sam ja ta koja njega maltretira ...a on sve radi u samoodbrani. I u tom momentu me pogledao čovek i sasvim nesvesno rekao je "Ja to radim za novac" .... epski. Naravno da ću se braniti sama. Imam 1500 dinara do narednog petka. ☺️

13. Ako ti uzme dete moraš se vratiti da živiš sa njim. Tako funkcioniše mozak posesivne budale koja ide kroz život i maltretira sve oko sebe, vičući JA MENI HOĆU JA. Meni deluje da taj čovek ne voli ni tebe ni dete, al ko si ti da njega ostavljaš, ne može to tako...Šema tipična i mehanizam.

14. Ovo ti govorim najtoplije moguće uz svu dužnu rezervu da si Šmokljin dupli sa dubokom agendom da radikalizuje muškarce na sajtu protiv ludijeh žena

Hah, stvarno sam se nasmejala.
    Pisanje ovde je jedno, ako ovde moram da merim svaki svoj postupak i misao jebem li ga...
    Realnost je drugo. Naročito kad se dešavaju krupne stvari, lupam umire mi neko pred očima - ja sam hladna. Razum je jedino što koristim. Emocije kod mene kasne, u vidu sindroma potisnutog. U momentu kada se odvijaju krupna dešavanja ja emocije nemam. Normalno kad sam otvorila tužbu, bez da me iko gleda i to ... drmnula me panika, rekoh ajd da podelim ovde ... gde da idem, kome da serem uživo o tome da mi mozak iskljucaju?!! ...
    Ja imam narcistički gnev? Zanimljivo. ☺️

15. Meni deluje da taj čovek ne voli ni tebe ni dete, al ko si ti da njega ostavljaš, ne može to

JBT
    Napokon

16. ako je bezobrazan suprotan advokat, dovoljno je jednom podmuklo da bocne da ispovocira pricu na svoju korist

Dogodi se tako te po službenoj dužnosti moraju da gone ćaleta za pokušaj ubistva, ja moram da idem tamo, to se vuče, bolno, neprijatno, malo televista prezentada itd. Užas jedan, al život šta ćeš. I sad ćale baš i ne bi u zatvor, nije lepo tamo, i uzeo advokata, e sad

advokat karikatura od čoveka, liči na bolesnu mršavu hijenu, zlo i podmuklost u očima, duga kosa vezana u rep a zalisci do potiljka - kao Dizni da ga je crtao, jednom rečju. Ujeda, provocira itd. Nebitno. Dogodi se medjutim da na zadnjem ročištu kom sam prisustvovao, čovek dodje sa par minuta zakašnjenja, ulazi, sav u suzama, izvinjava se i kaže - oprostite, malopre mi je umrla žena...

Čoveku umrla žena, on, jebote, došao na ročište. Koji kurac. Ja rekao šta sam imao, krenuo napolje, prišao mu, izjavio saučešće, on se najljudskije zahvalio i tjt. Posle kad je ćale prestao da ga plaća digo ruke, i pričao kako mu se gadilo da ga zastupa i kako je čak zamalo povraćao u 2-3 navrata kad je morao da sluša neke gadosti...Ali ga je zastupao, svejedno.

Da rezimiram - uzmi advokata.

17. Nema smisla više raspravljati, rečeno je sve što je u našoj moći, ti dalje vidi šta i kako.
    Iskreno, sam bez pravnika se ne bih suočavao na sudu sa drugom stranom kad je ovakva krupna stvar u pitanju

Srećno

18. Dakle ostavila sam telefon i aplaudiram ti, samo to ne vidiš i ne čuješ.
    To je čovek koji ne voli ni sebe ali pokušava da se samozažaljeva i da uvek bude ugrožen ucveljen napadnut on žrtva on ovo, on ono, dakle bolestan čovek, psihopata, što izvrnut od pića što karakterno - dno.
    Tako je, sve je zapravo najviše počelo kad sam.otišla jer kako zaboga mogu da odem, ko sam ja da se na to usudim, pobogu, nemam taticu da mu zapreti da ce ga smrviti, ja sam gnjida, kako gnjida moze njemu centru svega da se suprotstavlja ... etc. To je to. I to je jedini cilj. Naterati mene da ga ponovo prisilno vidjam srecem komuniciram, i pomiriti se sa mnom. Znači vidi - ni u sanduku sa sve crvima na sebi, ni zbog stotinu deteta, nikad.

19. Sad idem da se ljudski okupam i nagradim sebe nečim prijatnim. Možda neću spavati, razmišljaću. Ali kupka mi treba, pa u zoru lepo, fino, jovo nanovo.

20. Kapiram ja da mnoge laike malo iritira ili konsternira što službenici pravde (lol) rade za pare, ali evo kad sam poslednji put bio do dućana kisela voda se za pare dobijala, baš im se jebalo što sam ja na braniku opšteg dobra, morala, prava i sloboda

Tako da da, u pravu si, advokat radi za pare. Bez obzira na to, uzmi ga. Postoje različiti aranžmani koji mogu da se naprave po pitanju regulisanja tvojih obaveza prema njemu ili njoj. Nemoj da si dileja ako si stvarno u situaciji u kojoj si

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.