Prijava

u eri vibera, vocepa, mamblova, diskorda, redita, true vukajlijaši koriste forum a la '98. koji ne može embedovati slike, gifove, jutjube, koji jedva može boldirati slova. i šta će nam išta drugo?

волим сиротињску спику
Да мјесни нарезче извади зуб јебо те он имаш још 35 спорцки поздрав

може ли католичка црква да опере грехе из прошлости у наредних 300 година ја мислим да не може јбг џабе проповедају морају прво да почисте своје двориште почевши од наплате за чишћење грехова преко попа драгановића па до педофилских афера итд итд

Svaka religija nosi grijehe proslosti pa i tvoja

пфф православна црква је прегоспоцка црква за католичку нема љутите католици а и за муслимане јбг уништите саудијску арабију и можда неће бити клања цивила и разношења бонбама по тржним центрима

Crkva, pravosudje, politika, policija...Sobom nosi izvesnu moć, podložno je zloupotrebljavanju, korupciji itd. Vladare smo imali i dobre i poštene, a imali smo i zlotvore. Policajci, sudije, sveštenstvo...Ima ih i ovakvih i onakvih, naravno.

Odo u berlin sutra ujutro kolima
Bicu na crno u stud domu 5,6 dana kod ortakinje i nazad au kurac
Idem sa dva kuma
Aj jebem vam mater budite dobri

sretan put, i da nam se vratiš... nekad..

turneja istočnog bloka kreće

A niko da se osvrne na ovo “studentski dom..kod ortakinje” ee moji vukajlijasi

Oprosti kierke, mlad sam prljave mi misli

https://www.workaway.info/

Zanimljiva stranica za one u fazonu putovanja i druženja i lokalne kulture i ostalih gomana

Znam da je ovo šaljiv sajt, sve znam... niti imam gde, niti imam kome, niti mogu da kažem ovo uopšte ne mogu da izgovorim, znam da me ne volite, znam da sam vam krindž, bolesnica i sve najodvratnije ali ja moram s nekim da podelim ili ću odista umreti ...

Posle 20 godina danas sam saznala da mi je otac ubijen namerno. Van sebe sam ...Najiskrenije ne znam kako s ovom istinom da se nosim. Imam dete, molim vas pomozite mi.

Vi znate da psihijatri ne mogu da reše nikakve probleme. Odista ne mogu. Ne mogu da razumeju, ne mogu ništa ni da leče ... sve je to laž i presmešno. Isto tako znate da ja ne želim niti mogu da pijam ikakva sranja ... Svaka osoba unutrašnje konflikte, istine, realnost različito prima i nosi u sebi i kroz sebe.

Ne mogu ovo da prihvatim tek tako. Najmanje mi je jasan razlog, povod i motiv. Osećam se ... prvi put u životu osećam da ne znam šta da radim i da ne mogu da iznesem neku činjenicu, istinu. Bila sam odista jaka do sada... Molim vas. Vi ste mi jedini dom osim ovog mog pakla. Upomoć!

Zaboravi.
Nek svi zaborave. Ne mogu da obrišem post jbg.

Teraj se lepo u kurac pa da stignemo natenane da zaboravimo

Upravo zbog tog deteta treba da izdržiš i da pokazeš snagu.

Tek sad vidim ovaj post. Drži se AvvI. Imaš pvt.

mi smo bezosećajni neljudski okoti, tako da, fino nam ga popuši i nastavi da ofuješ kad već ne možeš otići.