Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jel i vi postite danas ili samo katolici ?

2. Samo katolici, nasao sam neki klip što objašnjava razlike osnovne, iskren da budem nisam znao po cemu se razlikuju osim po papi

3. ovi popovi mogu prcat dok oni drugi ne mogu.

4. Jel i vi postite danas ili samo katolici ?

Na stranu to što bi pravoslavci trebalo da poste svaki petak, što naravno ne radimo :)

5. Da i to sam danas saznao, imate neku vrstu posta (ne znam sta to podrazumjeva) koji je znatno cesci nego kod katolika, oni valjda poste samo uoči uskrsa

6. Sem petaka i korizme, katolici imaju kvatre, utorke svetog Ante i još nekoliko manje poznatih vegetarijansko/veganskih dana, većinom po vlastitom izboru.

7. I ni toliko ne mogu da isposte, to sve vjernici na baterije kad treba da se cuga i prežderava za božiće i uskrse tad su svi vjernici, karinaši obični

8. Vegani>pravoslavci, katolici i slicne post govno religije

Oni uvek poste tj klopaju zdravo, ispravite me ako gresim

9. Vegan je vegan svaki dan, ovi postaši ili se urokaju ribetinom ili čekaju midnight da nadoknade holesterol.

10. Vegan jedini ispravan put

Objektivno zavidim veganima jer nisam karakter da se hranim na takav nacin.

11. Koga zanima trve ishrana potražite Dr Sebija na youtube.цом, danas me podsetio kakva je to jebena moć kad si čista alkalna baterija, mora se vratim vegunstvu pod hitno

12. Jel ima neka varijanta da krenes recimo 30% da se hranis kao vegan, fazon da ne osetis pa lagano povecavas doze i postanes full vegan

Ova varijanta postati preko noci vegan je bukvalno nezamisliva.

13. vi ste stvarno opičili pod stare dane, ja ne znam nikog ko je vegeterijanac/vegan a da je iole zdrav. svi izgledaju Bože sačuvaj kao da primaju radijaciju.

14. Da parafraziram jednog veguna iz bivse firme "super se osecam, zdrav sam, ne treba ti meso. A dodatno jos pijem gvozdje, fosfor, magnezijum i proteine".

15. Da, kad pogledas Djokovica bas ono pomislis da je iz Jasenovca izleteo :)

Da jbg izgledaju sasuseno generalno al covekovo prirodno stanje i jeste mrsavost. Svaka prekomerna debljina je zapravo posledica nezdrave ishrane/nezdravog zivota.

16. al ukusna hrana volim je
    gluttony

17. Caro, sta mislis koliko skupih suplemenata Nolo zguta na dnevnoj bazi?

18. Veganstvo nije za sirotinju ofc

Mnogostosta nije za sirotinju. Al opet ako ti je prioritet nadjes nacin. Ipak znam par vegana al ono full 10 god i sustinski moze se i u sirotinja varijanti.

Sustina je karakter i znanje a ne toliko pare.

19. *sirotinja

odnosi se na regularno stanovnistvo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.