Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ekseri kao srednjoškolci smo se gutali
Ekstazi jbt, to ni cigusi vise ne uzimaju.
Sintetika koja se daje kravama iz ne znam kog razloga.
Isao u njemacku jeo ekstazi vratio se bilo mu super
Nije jebo
Kakva pricica jbt
Spavao u nekakvom studenckom domu na podu nji osam + bubašvabe
mislio sam da sam trajno promenio licnost, rasturao sam se od eksera, kosmicki rolerkoster, pakao ljudi pakao
Pardon, nije bio u nemackoj vec u BERLINU.
Izdrogirao se kao NIKAD, a inace se ne drogira al sad je bilo do jaja. Ekseri rolerkoster svemir pakao.
LJUDIIIIIII
https://t.me/disclosetv/11058
So it begins https://youtu.be/5l4IrCBLzTI
Koja kiśelina izbija iz ovih ognjištara.
Pustite čoveka da guta droge i spava na podu, kaće ako neće sada.
el ste gledali bre najskoriju epizodu kviza najslabija https://en.wikipedia.org/wiki/Careca
Neki gospodin imao 22 tačna odgovora celu emisiju nije promašio ni jedno pitanje i na kraju kad ih je ostalo trojica ona preostala dva hohštaplera ga izbace.
Eeeh srbijo
Ili drugim riječima: Dva loša ubiše Miloša
upravo
Лол ладно се опет пушта карика
To i onaj tragač su primeri par ekselans da, u vezi nekih stvari, nikada čovek ne sme da zavisi od drugih. Pojave se ti kvizomani koji razbijaju i, ako ih ostatak ekipe i ne sabotira, ovi im praktično zarade lovu.
e ovako samo cu odgovoriti cari za ovo berlin - nemacka
berlin nije nemacka to je jasno valjda, iako vaze isti zakoni, u praksi je sve drukcije. ko je bio, zna o cemu govorim. i pre 4 god kada sam bio (da sad ne bude kao evo bio 5 dana popio svu pamet, patispanj itd) bilo je isto tako, u odnosu na bg 30 godina su unapred (javni transport, reciklaza, cistoca, politika prema ulicnim kerovima) i niko te ne gleda, ne osudjuje, kao u onoj defki biti prosecan iako si odeven ko poslednji klosar i nazi panker.
nisam bio u us pa da koment to, verujem da je slicna prica
a za drogu, jeste, spavo sam na podu, internacionalni kampus, upucavanje i sve to sto rade klinci u koje ja spadam
ribe se ne sminkaju, ljudi su otisli dalje od spoljasnosti. kod nas sve ribe presminkane, da se dopadnu valjda i prikazu ono sto nisu. ne kazem da je njima banja, ljudi se slabo druze, ne znaju da smire ego, zatvoreni su, robovi kapitalizma.
fora je sto je u srb takodje aktuelan taj robovlasnicki kapitalizam samo ljudi maskiraju to nekulturom, sto mogu svakoga da oteraju u kurac, sto mogu da krivinare na poslu, sto puse u kafani i ostalim zatvorenim prostorima i onda kao MI IMAMO DUSU OVDE
imamo kurac
Sve ok al nemoj da nam žene upoređuješ sa švabicama, naše su za njihove viktorijini anđeli
Berlin što se prevoza tiče, 10 godina ispred evrope i milenijum ispred nas
Vidis da je neki narkomancic u pitanju, kad se uradi, mogla bi i Ruska Jakic da prodje vrv
Nije to bilo koji narkomančić to je vukajlijaški rej manzarek
Zašto jebete ovog dobrog čoveka, pitam ja vas.
Dobar je i konj pa ga svi jašu
На основу 99.99% обрађеног узорка, резултати избора су следећи:
- Гласало је 17 уписаних бирача, што представља изласност од ~0.01%
- Од тога је било 17 важећих гласова:
1. Банана ни за кога: 6 (35.3%)
2. Банана за обоје: 5 (29.4%)
3. Банана за АввИ: 3 (17.6%)
4. Банана за Вука: 3 (17.6%)