Podijeli sa Vukajlijašima

1. El razmisljao ko sta na temu razrokosti fazon kad vidis pajsad lika koji do juce nije bio razrok ili ne mnogo bukv a bukv sl dan vidis lika de su oci postale bukv razroke neki stepen

Bukv msm na ljude koji su imali fazon kotinuirane stresove, odnosno neke teske periode ili pak mnogo lazu pa oci krenu da im setaju. Bukv znam vise takvih likova koji pajsad ne nose ni naocere fazon kao dobro vide a razroki ubi boze

2. Bukv znam sebe ja sam razrok bez naočara, s naočarima samo ok, uspešno mi saniraju taj razr debuff lolo

3. Ali to nije ona aktivna razrokost nego u nekim trenucima kad se zagledam ili čitam pa levo oko zahotuliše

4. Ne bukv ta spika, ok nego bukv kad jedno oko krene seta a nema dioptrije ili analize nego bukv hotuli prihvate takav stadijum rest of lajf ok eo malo sam razrok kogajebe zasto lajf is hard

Bukv ta razrokost dodje kao emocionalni stadijum.

Pitam se jbt kako ih ne cima to sto vise ne vide kako treba

5. Situacija na 5:15

Dobro se proveo baja. Ko su ova dva lika jbt

6. CAROOO imam tužnu vestttt

7. Ode u subotu sad ovu.. dopusti mi da zakmečim

8. Kmeeee buuuu buuuaaa kabrrrooo ošooo oću jooooošooo kmeee

9. Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

10. Hahahahahhaahhahahaha

11. Kmečite sa mnom jesenje kiše

12. Cara hakovo avvl

Nije, nego pajsad, ja kad ištem CARICA SAM. ☺️☕❤️

13. Zloduha avii usla u real mod respectara

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.